islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
ALTIN
2.285,03
BIST
8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kosova’da korona tedbirlerini ihlal eden lokantadaki patlamada 40-50 yaralı var

Kosova’da korona tedbirlerini ihlal eden lokantadaki patlamada 40-50 yaralı var
Mirat Haber Ajansı

Batı Balkanların Müslüman Arnavutların ağırlıkta olduğu Kosova cumhuriyetinde Ferizaj kentinin en çok satan restoranlarından birinde meydana gelen patlamada en az 42 kişi yaralandı. Yaralılardan dokuzunun durumu ağır. Kosova polisi, patlamaya bir gaz şişesinin neden olduğunu ve yaralılar arasında iki çocuğun da bulunduğunu söyledi. Başkent Priştina medyasında çıkan haberlerde, binanın darbeden güç alarak tamamen yıkıldığı bildirildi. Olay yerinde yaralılara yardım sağlayan polis ve ambulans ekipleri hazır bulundu.

Priştina hastanesinin nöbetçi doktoru Agron Çitaku, bugüne kadar dokuz yaralı kişinin ameliyat edildiğini, beşinin ise Ferizaj ve Priştina’deki hastanelerin ameliyathanelerinde olduğunu bildirdi. Gazetecilere verdiği demeçte, yaralıların çoğunlukla başından yaralandığını ve yaşları 18 ile 49 arasında olduğunu söyledi. İfadesine göre, yaralıların tamamı hayati tehlikenin dışında.

Polis ve yetkili servisler soruşturma başlattılar. Gaz tüpü patlamasının nedenleri hakkında bir açıklama daha sonra yayınlanacak. Patlama anında restoranda yaklaşık elli kişi vardı ve herkes polise göre sosyal mesafe tedbirlerini ihlal etti. Koronavirüsün yayılmasını önlemek için Kosova’da 30’dan fazla kişinin kapalı alanlarda toplanması yasak.

Diğer Avrasya haberlerini aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.mirathaber.com/kategori/avrasya/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.