islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4954
EURO
34,9187
ALTIN
2.437,70
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Kripto Para Piyasasında Bir Vurgun Daha!

Kripto Para Piyasasında Bir Vurgun Daha!
7 Aralık 2021 12:40
A+
A-

Geçtiğimiz son yıllarda hayatımıza bizzat etki eden ve gelecekte bir çok işlemde kullanılması beklenen kripto para piyasasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Nisan 2021’de THODEX firması 2 Milyar dolarlık vurgun yapmıştı. Benzer bir olay da Bitrota adındaki bir kripto para şirketinde gerçekleştirildi.

Bitrota’nın Sahiplerden K.A, Antalya’da Gözaltına Alındı.

Merkezi Kayseri’de bulunan kripto para borsası Bitrota’nın sahiplerden K.A, Antalya’da gözaltına alındı. K.A, gözaltına alındığı Antalya’da İstanbul siber şubeye nakledilecek.

3 yıl önce Kayseri’de şirket kurmuş olan K.A. ve H.Ö, geçen yıl ise “Bitrota” adındaki kripto para borsasını devreye aldı.

Yatırımcılar Suç Duyurusunda Bulundu

Yatırım yapan kişilere yüksek meblağlarda aylık kazanç vaat eden, bu sebeple de çok sayıda kişinin yatırım yaptığı kripto para borsasının kısa bir süre önce çökmesi üzerine mağdur olan yatırımcılar, suç duyurusunda bulundu.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca, şirketin yöneticileri K.A. ve H.Ö. hakkında soruşturma başlatıldı. 2 şirket yöneticisinden K.A, Antalya’da yakalandı. K.A, işlemlerinin ardından İstanbul siber şubeye getirilecek.

Türkiye’de yapılan bu dolandırıcılıklardan dolayı, yatırımcılar Bitcoin pazarından kaçıyorlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.