islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,6019
EURO
34,7822
ALTIN
2.410,06
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Kur’an’dan Bazı Ayetler Çıkarılmalı imiş!!!

Kur’an’dan Bazı Ayetler Çıkarılmalı imiş!!!
8 Mayıs 2018 09:03
A+
A-

Avrupa ülkeleri, son yıllarda Türkiye düşmanlığını iyice tırmandırdı. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl, Hollanda ve Fransa, seçim çalışmalarında Türkiye’yi hedefe koydu. Hollanda, aileden sorumlu bayan bakanımızı ülkesinde konuşturmadı, hatta Türk konsolosluğuna bile girmesine müsaade etmedi. Etrafındaki Türk vatandaşlarına köpeklerini saldı. Bakan da bu barbarlık karşısında Hollanda’yı terketmek zorunda kaldı. Almanya terör örgütü liderine tele konferans yoluyla konuşma yaptırırken Türkiye’nin Cumhurbaşkanına yaptırmadı. Şimdi de 24 Haziran seçimleri için ülkesinde siyasi propaganda yapılmasına izin vermeyeceği kararını aldı.

Yakın geçmişte Fransa’da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de oy kullanmadan bir gün önce, finale kalıp seçime girecek olan iki rakip aday Marine Le Pen ve Macron, yaptıkları televizyon programında Türkiye aleyhtarlığını iç politikalarına malzeme olarak kullandılar. Hatta Macron, “Ben cumhurbaşkanı olursam, Fransa’yı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Putin’e karşı koruyacağım” diyerek kinini kusmuştu.

2017’nin Nisan ayında, özel bir Fransız televizyonunda Defarges (Defarj) adında bir siyaset bilimci olan ve birçok Fransız siyasetçinin hocası olduğu söylenen ve Fransa’da özgül ağırlığı fazla olan İslam ve müslüman düşmanı bir kefere; “Erdoğan öldürülmeli, suikast yapılmalı, iç savaş çıkarılmalı”demişti…

Önceki gün itibariyle de, başta “Kehf suresindeki Hz. Musa ve Allah’ın kendisine ilim verdiği salih kul kıssası Kur’an’dan çıkarılmalı” diyen zat olmak üzere, Türkiye’den birkaç kendini bilmez prof. Ünvanlı akademisyenin sesini duymuş olmalılar ki, içinde Fransız eski cumhurbaşkanı Sarkozi’nin de bulunduğu 300 kadar ırkçı, sözde aydın ve yazar güruhu, Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’deki şiddet içeren (!) ve Yahudi düşmanlığı (!) yapan ayetler çıkarılmalı imiş.

Beyler böyle buyurmuşlar. İslam’ı yok etmek için haçlı seferleri düzenleyerek din adına kanlı savaşlar tertip eden barbarların mürekkep yalamış çağdaş torunlarına bakar mısınız? Şiddet konusunda dönüp tarihinize ve bu gün de Ortadoğu ve sömürmekte olduğunuz Afrika ülkelerinde çevirdiğiniz fırıldaklara bir bakın. Terör konusunda en son söz söyleyecek olanlar sizlersiniz. Çünkü ülkenizde teröristleri barındırıyor ve onları ödüllendiriyorsunuz. Ortadoğu’da da onlarla beraber çalışıyorsunuz.

Kendi icadınız olan DEAŞ, el-KAİDE, BOKOHARAM, ŞEBAB ve TALİBAN gibi terör örgütlerini bahane ederek Kur’an’a operasyon çekmeye çalışmaya sizin gücünüz yetmez. Hevesleriniz kursağınızda kalır. Çünkü O’nun koruyucusu Allah’tır. İncil ve Tevrat’ın başına getirdiğinizi, Kur’an’ın başına getiremeyeceksiniz. Çünkü انا نحن نزلنا الذكر واناله لحافظون “Şüphesiz Kur’an’ı biz indirdik, O’nu koruyacak olan da biziz” (Hicir:15/9)ayeti gereği O, emin ellerdedir.

Tarihî süreç içerisinde sizin ağababalarınız beceremedi ki, siz becerebilesiniz. Onun için diyoruz ki, dedeleriniz başaramadı, siz de başaramazsınız ve başaramayacaksınız.Kendinizi yormayın. Biliyoruz İslam’a karşı içiniz kinle doludur. Rabbim Âl-i İmran suresi 118-120. ayetlerinde, sizin iç röntgeninizi ortaya koyarak İslam’a karşı içinizde, kin aysbergi taşıdığınızı ve zaman zaman da bu kininizi dışa vurduğunuzu, müslümanların gelişmesi ve ilerlemesinin sizi üzeceğini, gerilemesi ve başlarına kötü şeyler gelmesinin de sizi sevindireceğini anlatır. Ve size “KİNİNİZLE GEBERİN” dememizi söyler:

“Ey iman edenler! Sizden olmayan kişileri sırdaş edinmeyin. Onlar sizi yoldan çıkarmak için ellerinden gelen hiçbir çabayı esirgemezler ve sizi sıkıntıda görmekten hoşlanırlar. ŞİDDETLİ ÖFKE, AĞIZLARINDAN TAŞMAKTADIR; KALPLERİNDE SAKLADIKLARI İSE DAHA DA BÜYÜKTÜR. Aklınızı kullanırsanız, size ayetleri açıkladık. Sizler, işte böylesiniz; onları seversiniz, oysa onlar sizi sevmezler. Siz Kitabın tümüne inanırsınız, onlar sizinle karşılaştıklarında “inandık” derler, kendi başlarına kaldıklarında ise, size olan kin ve öfkelerinden dolayı parmak uçlarını ısırırlar. De ki: “KİNİNİZLE GEBERİN.” Şüphesiz Allah, içinizde saklı duranı bilendir. Eğer bir iyilikle karşılaşırsanız bu onları üzer; başınıza bir kötülük gelince de memnun olurlar. Ama eğer zorluklara karşı sabreder ve samimi davranırsanız, ruh olgunluğu gösterirseniz, onların hileleri size hiçbir zaman zarar veremez. Zira Allah onların bütün yaptıklarını kuşatıcıdır.” (Âl-i İmran:118-120)

Evet, ayetlerde açıkça belirtildiği gibi ikiyüzlü Batı, müslümanların asla onmalarını ve kendi seviyelerine çıkmalarını, demokrasi ve insan hakları, din ve vicdan hürriyeti, yaşama hürriyeti, ifade hürriyeti gibi birçok insanî değerlere sahip olmasını istemezler. Bu kavramları dillerine dolasalar bile bunları kendilerinin dışında olanlara/Müslümanlara çok gören ve içlerinde kin aysbergleri taşıyan ve müslümanların başardıklarını gördükçe de kudurarak kinlerinden parmaklarının uçlarını ısıran bu haçlı sürülerine, -Rabbimizin emrine uyarak- ağzımızı çeviriyor ve avazımız çıktığı kadar haykırıyoruz: “KİNİNİZLE GEBERİİİİN.”

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.