islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5847
EURO
35,0105
ALTIN
2.462,26
BIST
9.883,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

“KURBAN KARDEŞLİKTİR”

“KURBAN KARDEŞLİKTİR”
22 Haziran 2023 23:43
A+
A-

ARDEV olarak kurbanlarınızı bu yıl Tanzanya’da ki kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca kurbanınızın kesim vidosunu da Watsapp üzerinden size gönderiyoruz.

ARDEV Web sayfamızı ziyaret edebilir, online bağış yapabilir, ilgili telefonlardan ARDEV’e ulaşabilirsiniz.

Küçükbaş Kurban Bedeli : 2.000 TL

Büyükbaş Hisse Bedeli    : 1.800 TL

HABER YORUM

Rabbimiz, Kurban hakkında Hac suresinin 37. Ayeti kerimesinde “Kurbanlarınızın ne etleri, ne kanları Allah’a ulaşacaktır. Allah’a ulaşacak sadece O’nun için yaptığınız gösterişten uzak amel ve ibadettir…” buyurmaktadır.

Gösterişten uzak,  Rabbimizin rızasını kazanmak için keseceğimiz kurbanlar için bu yıl ARDEV, Tanzanya’da faaliyet gösterecek ve kurbanlarınızı kesecektir.

Keseceğimiz Kurbanlarımızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize köprü olması duasıyla, Kurban bağışlarınızı bekliyoruz.

KURBAN BAĞIŞI İÇİN TIKLA:

ANASAYFA

MİRATHABER.COM

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.