islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

15 YAŞ EVLİLİĞİNE PEDOFİLİ DİYEN AHLÂKSIZLAR

15 YAŞ EVLİLİĞİNE PEDOFİLİ DİYEN AHLÂKSIZLAR
28 Haziran 2023 13:00
A+
A-

21  Yıllık iktidarımızda her alanda ve yeter sayıda  insan  yetiştiremeyince ortalığı reziller kaplıyı verdi.

Hüda- Par ve Yeniden Refah üzerinden pislik saçıyorlar.

İhtiyaç duyulması halinde 15 yaşındaki kız çocuklarının evlendirilebilmesini pedofili olarak niteleyen yazar görünümlü ahlâksızlar  kol geziyor.

6284 sayılı,  aileyi çökerten ve  zorbalığa ortam hazırlayan yasayı kadına şiddeti önleyici kanun olarak savunan sahtekârlar da  gerçekleri ters yüz etmeye devam ediyor.

Bu kafada olanlar AK Partisinde de var.

SORUMLULUK ERGENLİKLE BAŞLAR

Bizim inanç ve hukuk dünyamızda sorumluluklar ve yükümlülükler ergenlikle başlar.

Ülkemizde hiç kimse kız çocuklarımızın 14-15 yaşlarında evlendirilmesini savunmuyor. Böyle bir dini gereklilik de yoktur. Ancak kişisel, ailevi ve toplumsal zorunluluklar bu yaşlardaki gençlerin evliklerini gerektirebilir.  Gerçekleşmiş evliliklere ceza uygulaması da bir ilkelliktir. Söylenen budur.

Bir insanın kendi çocuklarının yirmibeş ve üstü yaşlarda evliliklerini tercih etmelerinde de bir çarpıklık ve çelişki yoktur. Kimse, herkes erken yaşta evlenilsin demiyor ki.

BATI’DA CİNSEL İLİŞKİ YAŞI

Kamalist Solun tapınır olduğu Batı’da 12-13 yaşları arasındaki kız çocukları yasal olarak kendi rızalarıyla cinsel ilişkiye girebiliyor. Üstelik bu yaşlardaki gençlere cinsiyet değiştirme ve ötenazi hakkı verilmesi de gündemlerinde.

3-15 YAŞ ARASI EĞİTİM YETERLİ OLABİLİR

Eğitime okul öncesi 4-5 yaşlarında başlanılan dünyamızda, sosyal medyanın da etkisiyle adet görme yaşının dokuzlara indiği de düşünülerse, gereksiz bilgilerden arındırılacak bir müfredatla insanlar pekala 15 yaşında tercihlerini yapabilir bireyler olarak yetiştirilebilir.

Üniversite eğitimi tamam da. Herkes için gerekli olduğunu kim söylüyor?

Böyle iken 15 yaş evliliği pedofili öylemi? Allah akıl versin.

6284 SAYILI  YASA İLKELDİR

Özellikle bilgili ve bilinçli Müslümanlar kadın ve çocuk dahil insana şiddeti Cehennemlik günah ve cezalandırılması gereken suç olarak görürken onları şiddet yanlısı gibi göstermek ve bunu piç bir yasa olan 6284 sayılı yasa üzerinden yapmak, sahtekârlık değil de nedir?

Recep Tayyip kardeşin hatırı büyüktür de böylesi tiplere bundan böyle oy vermek şöyle dursun onlarla mücadele edeceğiz.

Hulâsa Odatv ve benzerleri durmuyor ki biz de şeytan taşlamaktan fırsat bulup gönüllere dokunalım.

Neyleyelim ki zararlıları gidermek, yararlıları yapmaktan daha faydalıdır.

 

ARD

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.