islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,6910
EURO
34,9201
ALTIN
2.505,20
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Küresel Bir Tehtid Olan LGBT..

Küresel Bir Tehtid Olan LGBT..
4 Temmuz 2022 13:50
A+
A-

LGBT’liler, ABD’deki son protestolarda İncil ile top oynadı, İncil’i klozete attı. LGBT lobisi İslâm, Yahudilik ve Hristiyanlık eşcinselliği yasakladığı için aslında her üç dine saldırıyor. Türkiye’de de İslam ve Kabe’ye yönelik hakaretler yoğunlaştı. Lobinin diğer hedefi aile… Birçok ülkede aile karşıtı eşcinsel ‘modern birliktelikler’ okul müfredatlarına sokulmak isteniyor.

ABD’de Yüksek Mahkeme’nin kürtajı anayasal bir hak olmaktan çıkaran kararının ardından, sular durulmak bilmiyor. Ülke çapında milyonlarca kadının mağduriyet yaşayacağını savunan kürtaj yanlılarına, protesto gösterilerinde LGBT lobisi de büyük destek veriyor. Protestolarda ise Hristiyanlık, İncil ve Hristiyanlığın manevî değerlerine yönelik düşmanca söylemler ve eylemler dikkat çekiyor.

Son olarak ABD’nin farklı eyaletlerinde düzenlenen protesto gösterilerinde İncil nüshalarıyla top oynayan LGBT yanlıları büyük öfkeye yol açtı. İncilleri daha sonra klozete atan sözde protestocular, Seattle eyaletinde de kendilerine Hristiyanlığın eşcinsellik ve kürtajla ilgili kurallarını hatırlatan bir rahibe fiziksel saldırıda bulundu.

DEĞERLERE SÖVGÜ
Dünya çapında düzenlenen LGBT yanlısı gösterilerde, dine ve manevî değerlere düşmanlık “ortak payda” olarak öne çıkıyor. Türkiye’de İslâm’a, Müslümanlara ve Kâbe’ye yönelik hakaretleri yoğunlaştıran LGBT lobisi, İslâm başta olmak üzere ilahî dinlerin eşcinselliğin yaygınlaştırılmasına yönelik yasaklarıyla da mücadele ediyor. İslâm, Yahudilik ve Hristiyanlık, eşcinselliğin yasaklanması konusunda aynı çizgide direktifler vaaz ettiği için, söz konusu lobinin her üç dine yönelik saldırılarının yoğunlaştığı görülüyor.

AİLEYE KARŞI MODERN BİRLİKTELİKLER 
LGBT lobisinin aile kurumuna ve çekirdek aile mefhumuna karşı sistemli faaliyetleri de hız kazanıyor. Kadın ve erkeğin nikâh bağıyla bir araya gelerek oluşturduğu aile kurumuna adeta savaş açan eşcinsel lobi, ABD başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde hem eşcinselliği hem de aile karşıtı “modern birliktelikler”i okulların müfredatlarına yerleştirmenin mücadelesini veriyor.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.