islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Küresel Elitler: Korona Yeni Dünya Düzenimizi Tehdit Ediyor

Küresel Elitler: Korona Yeni Dünya Düzenimizi Tehdit Ediyor
6 Nisan 2020 18:44
A+
A-

Mirat Haber Ajansı

Yeni Dünya Düzeni adı verilen Finansal Elitlerin denetiminde Küreselcilik sisteminin savunucularının en önünde gelenlerden Prof. Henry Kissinger, gelişen Korona krizinin kurulan sistemi ciddi olarak tehdit etmeye başladığını Amerikan medyasına yazdığı açık bir mektupta savundu. Kissinger yazdığı yazıda Korona krizinin önce siyasi, sonra ekonomik olarak uzun yıllarda dikkatle kurulmuş Küreselci yapıları bozmaması gerektiğini, bunun için acil müdahale yapılması gerektiğini belirtti.

Henry Kissinger iki farklı başkan döneminde ABD dışişleri bakanlığını ve milli güvenlik kurulu üyeliğini yürüttü. Çin’in küresel sisteme geri dönmesi ve kapitalizme doğru yürüyüşündeki ana aktör olan siyaset bilimcisi profesör, aynı zamanda kapalı olarak yürütülen Bilderberg toplantılarının da kıdemli düzenli üyesi. Yahudi asıllı Yeni Dünya Düzeni savunucusu, bütün dünya liderleriyle ve önde gelen ailelerle kritik bağlantıları var.

Elitlerin sözcüsü Kissinger’in alarm niteliğindeki yazısı, mevcut gidişatın yüzyıllar içinde oluşturulmuş bankacılık, ekonomi ve Birleşmiş Milletler sistemini belirsiz bir noktaya götürebileceği dolayısıyla küresel elitlerin ışığı altında dünyayı yönetenlerin sistemi devam ettirecek hamleler yapması gerektiği yönünde yorumlanmakta. Kissinger, Wall Street Journal gazetesine yazdığı yazıda 2. Dünya Savaşında Batı’nın bugüne göre daha bütünlük içinde olduğu bugün ise toplumların dağınık olmasından dolayı belirsizliğin de arttığını savundu.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.