islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

LGBT’YE KARŞI BÜYÜK AİLE YÜRÜYÜŞÜ!

LGBT’YE KARŞI BÜYÜK AİLE  YÜRÜYÜŞÜ!
18 Eylül 2023 16:30
A+
A-

Büyük Aile Platformu, LGBT denilen hayasızlığın toplumumuza dayatılmasına karşı Saraçhane’de “Büyük Aile buluşması” gerçekleştirdi.

Programa katılan binlerce kişi, “Aile hedefte başını çevirme” “Sanat dünyasında LGBT propagandasına dur de” “LGBT propagandası çocuk istismarıdır” yazılı dövizler taşıdı.

Saraçhane Fatih Anıt Parkı’nda düzenlenen “Büyük Aile Buluşması”na 200’den fazla sivil toplum kuruluşu katıldı.

Büyük Aile buluşmasına” katılanlar daha sonra Saraçhane’den Beyazıt Meydanına yürüdü.

Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, “Biz çocuklarımız, ailemiz, insanlık için buradayız. Büyük aile buluşmamızın amacı LGBT propagandasının yasaklanması. Çocuklarımızın cinsiyetlerini değiştirmesini, gençlerimizin zihinlerinin bulandırılmasını istemiyoruz” dedi.

Büyük aile buluşmasına Sanat dünyasından da katılım ve destek vardı. Oyuncu Burak Haktanır, “Bu propagandayı bu millete dayatanlar, tepki olup olmadığını test ediyor. Tepki görmedikçe propagandalarını daha da arttırıyor. Toplumdaki duyarlılığı arttırmak için elimizden geleni yapmalıyız. Biz propaganda ve dayatmaya karşıyız. Şahıslarla işimiz yok. Bizim onların arkasındaki küresel güçlerle derdimiz var. Nesillerimizi LGBT dayatmasına teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER YORUM

LGBT dayatmasına karşı gerçekleştirilen “Büyük Aile Buluşması” Müslüman bir toplum açısından önemli bir dayanışma örneği olarak algılanmalıdır. Bu dayanışma içinde olan ve bu yolda emek sarf eden herkesi tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Böyle bir hayasızlığın önüne geçmek, LGBT propagandası yapanlara kalemimizle karşı çıkmak da bizim görevimizdir.

Hiç kimsenin hayat tarzı ve tercihleri bizi ilgilendirmez. Ancak, evlatlarımızın üzerinde kimsenin LGBT propagandası yapma, gençleri cinsiyet değiştirmeye zorlama hakkı ve selahiyeti yoktur ve olamaz.

Bizler çok iyi biliyoruz ki, LGBT denilen hayasızlığın yayılması için, küresel güçler devreye girdi ve oyuncu Burak Haktanır’ın dediği gibi bizi test ediyorlar. Bu tür tepkilerin çoğalması, onları endişeye sevk edecektir.

Ancak bizim burada ki çağrımız, yine bizi yönetenlere olacaktır. LGBT dahil bu ve benzeri herhangi bir ahlaksızlık yasaklanmadığı müddetçe, hukuk önünde kendine meşru bir zemin bulacaktır.  O zaman yapılması gereken tek şey, bu hayâsızlığın reklamının yapılmasının yasaklanması, aile yapımızın korunması için kanun ve kuralların çıkartılmasıdır.

MİRATHABER.COM