islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

“İSLAM’IN KIZI” BAŞARI BELGESİ CHP’Lİ VEKİLİ RAHATSIZ ETMİŞ

“İSLAM’IN KIZI” BAŞARI BELGESİ CHP’Lİ VEKİLİ RAHATSIZ ETMİŞ
18 Eylül 2023 16:00
A+
A-

Samsun ilimizde bir ortaokulda, örnek davranışları neticesinde bir öğrenciye verilen “İslam’ın Kızı” ödülü, CHP’li İzmir Milletvekili Sevda Kılıç’ı rahatsız etmiş olmalı ki, olayı sosyal medya hesabından “Gözlerime inanamıyorum.” Notuyla paylaştı.

Paylaşımına  “Burası İran değil, Türkiye.” Cümlesiyle devam eden Sevda Kılıç, “Tehlikenin farkında mısınız?” diyerek, bir nevi eski Türkiye özlemini de dile getirdi.

HABER YORUM

CHP’li İzmir Milletvekili Sevda Kılıç’a, CHP zihniyetini tekrar dile getirdiği ve açığa vurduğu için aslında teşekkür etsek yeridir. Zira bu zihniyeti hala görmek istemeyen yobazların çokça olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

İslam’a ve İslami motif taşıyan her şeye karşı olan bu spastik zihniyetin, ülkemizde iktidar olma gibi bir derdi varsa, hemen belirtelim ki hiç şansları yok.

Laiklik adı altında insanları baskılamanın ve illa da benim gibi düşünecek benim gibi davranacaksın söylemi içinde olmak, en hafif tabiriyle içine düştüğü aymazlığının farkına varamamaktır.

Bu ve bu tür paylaşımlar, ancak kendi tabanına “Bak biz buradayız” mesajı vermekten başka hiçbir işe yaramaz.

Milletvekilinin, “Burası İran değil, Türkiye.” Cümlesi kadar bayağı, idrakten yoksun, geçmişi ve geleceği göremeyen bir cümle zannediyoruz bulunamazdı. Sayın vekil, İran hayranı görmek istiyorsa, geçmişte “İran ile Türkiye savaşa girse ben İran tarafında olurum” diyen CHP’lilere baksın ve ondan sonra eskimiş ve pörsümüş olan bu cümleyi kullansın.

“TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?”

Diğer öğrencilere örnek olması hasebiyle bir öğrenciye  “İslam’ın Kızı” ödülünün verilmesini “Tehlikenin farkında mısınız?” diye yorumlamak, akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Kaldı ki  bu vekilimiz ve bunun gibi düşünenler küçük bir araştırma yapma zahmetine girebilseler, İslam’ın korkulacak bir şey olmadığını, orada hangi dine mensup olursa olsun bütün din mensuplarının rahatça ve özgürce yaşama hakkının olduğunu öğrenecekler…

Kusura bakmayın Sayın Vekil!

Bilmiyorsunuz ve de en kötüsü bilmediğinizi de bilmiyorsunuz!

MİRATHABER.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.