islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5251
EURO
34,9037
ALTIN
2.438,04
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

MESELE SADECE VOLEYBOL ŞAMPİYONLUĞU DEĞİL. SİZ HALA ANLAMADINIZ MI?

MESELE SADECE VOLEYBOL ŞAMPİYONLUĞU DEĞİL. SİZ HALA ANLAMADINIZ MI?
5 Eylül 2023 11:24
A+
A-

A Milli kadın Voleybol Takımının Avrupa şampiyonu olmasından sonra, özellikle Kamalist basın ve Kamalistler, bu durumu İslam aleyhine kullanmak gibi bir garabetin içine yine düştüler.

Yazık, gerçekten çok yazık…

Bizim böyle bir başarıyı tebrik etmekle birlikte dini hassasiyetlerimizi dile getirmemizi kınayanlar ve hatta  sosyal medyada ağıza alınmayacak şekilde küfür edenler, Kültür emperyalizminin komiserliğine soyunmuş müptezellerdir.

Evet karşı çıkıyoruz…

Spor müsabakalarında kadın bedeninin teşhir edilmesine karşı çıkıyoruz.

Voleybol şortlarının arkasına gizlenerek İslami değerlere saldırılmasına karşı çıkıyoruz…

Bir voleybol müsabakasının sonunda gelen şampiyonluğun, dindarlara karşı kazanılmış bir zafer olarak lanse edilmesine karşı çıkıyoruz.

A Milli kadın Voleybol takımının içinde yer alan ve lezbiyen olduğunu açıkça söyleyerek lezbiyenliğin reklamını yapan sporcunun üzerinden, ülkemizi “Lezbiyenler ülkesi” olarak göstermenize karşı çıkıyoruz.

Takımın reklamının, şarkıcı Tarkan üzerinden yapılarak, A Milli kadın Voleybol takımı üzerinden LGBT reklamının yapılmasına karşı çıkıyoruz.

Hülasa biz, bir Voleybol karşılaşması üzerinden teşhircilik yapılmasına karşı çıkıyoruz.

Biz tebliğ vazifemizi yaptığımız ve uyardığımız halde tüm bunlara ağızlarını büküp alaya aldığınız ve de herhangi bir olumsuzluk karşısında bunu İslam’a ve Müslümanlara yamamaya çalıştığınız için karşı çıkıyoruz.

Siz teşhircilik yapmayı, LGBT reklamı yapmayı, ülkemizi Lezbiyenler ülkesi olarak göstermeyi, özgürlük olarak göreceksiniz, biz dini hassasiyetimizi dile getirip ortaya koyunca da kıyameti koparacaksınız öyle mi?

Hadi oradan!

Sizin derdiniz Voleybol şampiyonluğu falan değil… Sizin derdiniz Voleybol şampiyonluğu üzerinden ülkemizin insanlarını ayrıştırıp kutuplaştırmaktır.

HÜKÜMETE ÇAĞRIMIZDIR

Şu anda ki hükümetimiz, İstanbul sözleşmesini kaldırarak LGBT karşıtı olduğunu açıklasa da, LGBT reklamının yapılmasını kanuni yollardan yasaklamadığı müddetçe bu hayasızlığa kerhen de olsa destek veriyor demektir.

LGBT lobilerinin dünyada ve özellikle ülkemizde ki etkileri ve mali gücü her geçen gün artarken, temiz bir nesil yetiştirmenin hayal olduğu gerçeğiyle karşı karşıyayız.

Şaban Doğan

MİRATHABER.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.