MESELE SADECE VOLEYBOL ŞAMPİYONLUĞU DEĞİL. SİZ HALA ANLAMADINIZ MI?

A Milli kadın Voleybol Takımının Avrupa şampiyonu olmasından sonra, özellikle Kamalist basın ve Kamalistler, bu durumu İslam aleyhine kullanmak gibi bir garabetin içine yine düştüler.

Yazık, gerçekten çok yazık…

Bizim böyle bir başarıyı tebrik etmekle birlikte dini hassasiyetlerimizi dile getirmemizi kınayanlar ve hatta  sosyal medyada ağıza alınmayacak şekilde küfür edenler, Kültür emperyalizminin komiserliğine soyunmuş müptezellerdir.

Evet karşı çıkıyoruz…

Spor müsabakalarında kadın bedeninin teşhir edilmesine karşı çıkıyoruz.

Voleybol şortlarının arkasına gizlenerek İslami değerlere saldırılmasına karşı çıkıyoruz…

Bir voleybol müsabakasının sonunda gelen şampiyonluğun, dindarlara karşı kazanılmış bir zafer olarak lanse edilmesine karşı çıkıyoruz.

A Milli kadın Voleybol takımının içinde yer alan ve lezbiyen olduğunu açıkça söyleyerek lezbiyenliğin reklamını yapan sporcunun üzerinden, ülkemizi “Lezbiyenler ülkesi” olarak göstermenize karşı çıkıyoruz.

Takımın reklamının, şarkıcı Tarkan üzerinden yapılarak, A Milli kadın Voleybol takımı üzerinden LGBT reklamının yapılmasına karşı çıkıyoruz.

Hülasa biz, bir Voleybol karşılaşması üzerinden teşhircilik yapılmasına karşı çıkıyoruz.

Biz tebliğ vazifemizi yaptığımız ve uyardığımız halde tüm bunlara ağızlarını büküp alaya aldığınız ve de herhangi bir olumsuzluk karşısında bunu İslam’a ve Müslümanlara yamamaya çalıştığınız için karşı çıkıyoruz.

Siz teşhircilik yapmayı, LGBT reklamı yapmayı, ülkemizi Lezbiyenler ülkesi olarak göstermeyi, özgürlük olarak göreceksiniz, biz dini hassasiyetimizi dile getirip ortaya koyunca da kıyameti koparacaksınız öyle mi?

Hadi oradan!

Sizin derdiniz Voleybol şampiyonluğu falan değil… Sizin derdiniz Voleybol şampiyonluğu üzerinden ülkemizin insanlarını ayrıştırıp kutuplaştırmaktır.

HÜKÜMETE ÇAĞRIMIZDIR

Şu anda ki hükümetimiz, İstanbul sözleşmesini kaldırarak LGBT karşıtı olduğunu açıklasa da, LGBT reklamının yapılmasını kanuni yollardan yasaklamadığı müddetçe bu hayasızlığa kerhen de olsa destek veriyor demektir.

LGBT lobilerinin dünyada ve özellikle ülkemizde ki etkileri ve mali gücü her geçen gün artarken, temiz bir nesil yetiştirmenin hayal olduğu gerçeğiyle karşı karşıyayız.

Şaban Doğan

MİRATHABER.COM

Recent Posts

  • Gündem

ABD’DEN SKANDAL GAZZE AÇIKLAMASI” YAŞANANLAR SOYKIRIM DEĞİL”

ABD'DEN SKANDAL GAZZE AÇIKLAMASI" YAŞANANLAR SOYKIRIM DEĞİL" Terör devleti İsrail'in soykırım saldırılarına karşı ABD bir…

4 dakika ago
  • Makale

La Demeden İllallah Denmez!

La Demeden İllallah Denmez! Bir şeyleri yıkmadan yeni bir şeyi yapmanın imkânsızlığını anlayarak güne başlamak…

35 dakika ago
  • Ekonomi

Kamuda Tasarruf Paketi Açıklandı! İşte Sekiz Ana Başlık..

Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı…

1 saat ago
  • Makale

CHP ŞAŞIRTMADI, İZMİR’DE CİBİLLİYETİNİN GEREĞİNİ YAPTI

İslam düşmanlığı; belli bir ekolün mensuplarının genlerine kadar işlerse, artık o, onlarda karakter haline gelmiştir.…

1 saat ago
  • Bilgi

Vaktı Mekatıl Ne Demek?

Vaktı Mekatıl terimi, Arapça kökenlidir ve "hesaplaşma zamanı" veya "belirlenmiş zaman" anlamlarına gelmektedir. Özellikle tasavvuf…

14 saat ago