islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Meteoroloji’den O İllere Flaş Uyarı!

Meteoroloji’den O İllere Flaş Uyarı!
20 Ekim 2022 17:24
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava durumu tahmin raporu paylaşıldı. Peş peşe yapılan uyarılarda, Orta ve Doğu Karadeniz`de yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ile yer yer gök gürültülü sağanağın etkili olacağı bildirildi. Cuma günü ise yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Peki, yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte son dakika hava durumu haberinin detayları…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Yapılan açıklamada genellikle mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, kuzey, iç ve doğu kesimlerde azalacağı ve mevsim normalleri altına düşeceği, belirtildi.

PEŞ PEŞE UYARILAR!
Peş peşe yapılan ‘turuncu’ ve ‘sarı’ uyarıda, Orta ve Doğu Karadeniz’de kuvvetli yağış bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ`DE ETKİLİ OLACAK
Bugün öğle saatlerinde başlayacak yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, Orta ve Doğu Karadeniz`de etkili olacak.

`TURUNCU` ve `SARI` UYARI
Kuvvetli yağış beklenen Artvin ve Rize için `turuncu`, Giresun, Ordu, Samsun ve Trabzon için `sarı` kodlu uyarıda bulunuldu.

SEL, SU BASKINI, HEYELAN…
Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi. Yağışların etkisi cuma sabah saatlerinden sonra azalacak ve geceye kadar aralıklarla devam edecek.

YAĞMUR VE KAR GELİYOR!
Cuma günü Doğu Karadeniz`de 1400-1500 metrenin üzerindeki yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Bölgede günün en yüksek sıcaklık değerlerinin ise 16-21 derece civarında olması bekleniyor.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.