Gündem

MHP’DEN CİNSİYET DEĞİŞİKLİĞİNİN YASAKLANMASI İÇİN YASA TEKLİFİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Tıbbı zorunluluklar dışında kalan cinsiyet değişikliğinin yasaklanması için kanun teklifi vereceklerini açıkladı.

Teklifin önümüzdeki günlerde TBMM’ne sunulması bekleniyor. Feti Yıldız,  bu kanun teklifiyle olası LGBT propagandasını da önlemeyi hedeflediklerini söyledi.

Yıldız, Twitterhesabından yaptığı paylaşımda, “Aile Türk Toplumunun temelidir. Pedofili niteliği taşıyan suçlara yönelik cezaların ağırlaştırılmasının yanı sıra, LGBT propagandası ve tıbbi zorunluluk dışında cinsiyet değişikliğine “teşvik etmeyi” yasaklayan hükümler Ceza Mevzuatımızda bulunmalıdır” diyerek, kanun teklifini verme amaçlarını açıkladı.

HABER YORUM

Dünyada estirilen LGBT rüzgarının, toplumların ahlaki yapısının bozularak  cinsiyetsizleştirmek gibi bir amacının olduğu gerçeğini, aklı selim ile düşünen herkes anlayabilmektedir.

Şu anda bazı ülkelerde, güya özgürlükler adı altında hemcinslerin evliliklerine(!) bile izin verilmesi, durumun vahametini gözler önüne sermektedir.

Hâlbuki aile, toplumun en önemli birimi ve temelidir. Yüce Rabbimizin insan fıtratına uygun olan erkek ve kadının evliliğini bırakıp hemcinslerin evliliğini savunmak ve bunu yaymaya çalışmak, modern cahiliye dönemine kapı açmaktan başka bir şey değildir.

Bizlere rabbimizin bu konuda ki buyruğunu tekrar hatırlatalım ve kanun teklifinin hayırlar getirmesini yüce rabbimizden niyaz edelim:

Lût’u da gönderdik. Halkına dedi ki: “Daha önce hiç kimsenin yapmadığı pek çirkin bir işi siz mi yapıyorsunuz?”

“Siz kadınların ötesinde, şehvetle erkeklere gidiyorsunuz ha! Yok, yok anlaşıldı! Siz haddini aşmış bir milletsiniz!”

 

Recent Posts

  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

12 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

13 saat ago
  • Gündem

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze’den Görüntüler

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze'den Görüntüler Gazze Şeridi'nde İsrail'in Amansız Saldırısı ve Filistinlilerin Güçlü Mücadelesi Gazze…

13 saat ago
  • Makale

Gazze Konusunda “Duygu Ötesi Yaşayan İnsanlar”

Prf.Dr. Erol Göka ‘’İDE'de(İslam Düşünce Enstitüsü)" yapılan oturumda dünyada şahit oldukları binlerce zulme karşı, duyarsız…

13 saat ago
  • Gündem

Sait Çamlıca: Teknolojiyi Akıllıca ve Müslümanca Kullanın!

Eğitimci Yazar Sait Çamlıca Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle ‘Teknoloji…

14 saat ago