islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4997
EURO
34,9321
ALTIN
2.433,52
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

MHP’DEN CİNSİYET DEĞİŞİKLİĞİNİN YASAKLANMASI İÇİN YASA TEKLİFİ

MHP’DEN CİNSİYET DEĞİŞİKLİĞİNİN YASAKLANMASI İÇİN YASA TEKLİFİ
10 Aralık 2022 11:00
A+
A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Tıbbı zorunluluklar dışında kalan cinsiyet değişikliğinin yasaklanması için kanun teklifi vereceklerini açıkladı.

Teklifin önümüzdeki günlerde TBMM’ne sunulması bekleniyor. Feti Yıldız,  bu kanun teklifiyle olası LGBT propagandasını da önlemeyi hedeflediklerini söyledi.

Yıldız, Twitterhesabından yaptığı paylaşımda, “Aile Türk Toplumunun temelidir. Pedofili niteliği taşıyan suçlara yönelik cezaların ağırlaştırılmasının yanı sıra, LGBT propagandası ve tıbbi zorunluluk dışında cinsiyet değişikliğine “teşvik etmeyi” yasaklayan hükümler Ceza Mevzuatımızda bulunmalıdır” diyerek, kanun teklifini verme amaçlarını açıkladı.

HABER YORUM

Dünyada estirilen LGBT rüzgarının, toplumların ahlaki yapısının bozularak  cinsiyetsizleştirmek gibi bir amacının olduğu gerçeğini, aklı selim ile düşünen herkes anlayabilmektedir.

Şu anda bazı ülkelerde, güya özgürlükler adı altında hemcinslerin evliliklerine(!) bile izin verilmesi, durumun vahametini gözler önüne sermektedir.

Hâlbuki aile, toplumun en önemli birimi ve temelidir. Yüce Rabbimizin insan fıtratına uygun olan erkek ve kadının evliliğini bırakıp hemcinslerin evliliğini savunmak ve bunu yaymaya çalışmak, modern cahiliye dönemine kapı açmaktan başka bir şey değildir.

Bizlere rabbimizin bu konuda ki buyruğunu tekrar hatırlatalım ve kanun teklifinin hayırlar getirmesini yüce rabbimizden niyaz edelim:

Lût’u da gönderdik. Halkına dedi ki: “Daha önce hiç kimsenin yapmadığı pek çirkin bir işi siz mi yapıyorsunuz?”

“Siz kadınların ötesinde, şehvetle erkeklere gidiyorsunuz ha! Yok, yok anlaşıldı! Siz haddini aşmış bir milletsiniz!”

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.