islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4649
EURO
34,8352
ALTIN
2.421,86
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Mirat Haber’den: Uludağ katliamı

Mirat Haber’den: Uludağ katliamı

Hafta sonunda Bursa’nın kayak merkezi ve zenginlerin eğlence noktası Uludağ’da düzenlenen sorumsuz partiler, kalitesiz pop müzik eşliğindeki çılgın oyunlarla kendinden geçen sonradan görme aile çocuklarının, yüzlerce binlerce gencin her tür insani davranıştan yoksun çiftleşme öncesi partner arama dansları, Türk halkında infial uyandırdı.

Bu, sadece Uludağ’daki para avcısı sözde turizmcilerin kendilerini gözetip işletmelerini kapatmayan devletlerine ihaneti değil, aynı zamanda ülkenin tepesine çökmüş laik zengin rantiyeci sosyal sınıfın, ve onun kolejli çocuklarının, ne denli anlayışsız ve vicdansız olduklarının, bir araya geldiklerinde hiç bir insanlık ve yasa, devlet kuralı ve manevi değer tanımadıklarının da bir göstergesiydi.

Sözümona elit, laik zengin çocukları, topluma karşı savaş açarcasına, “morukları, hastaları öldüren”, gençlere dokunmayan Korona salgınını umursamadan, maske olmadan, mesafe bulunmadan, hijyeni zaten hiç duymamışlar, içkili partilerde, birbirlerine virüs bulaştırdılar. On bin kişide yüz kişi virüs taşıdıysa, bu pis sorumsuz eğlencelerin ardından şimdi on bini de hastalıklı hale geldi.

Kodaman veletleri, zengin çocukları, plaza oğlanları, parti kızları hemen hemen hiç belirti göstermeden bu hastalığı uygarlığa döndüklerinde büyük şehirlerde çevrelerine bulaştırmaya bir hafta içinde başlayacaklar. Bu vatani hislerden habersiz yetişmiş genç insansılar, devleti hiçe saymaları sayesinde kendileri farkında bile olmadan, etrafa bulaştıracak, binlerce insanın ölümüne neden olacaklar. Hepsi danseden minik birer katil.

Uludağ katliamı, gerek turizmciler arasındaki sorumsuzlar, gerek bu izinleri verenler, gerekse ülkemiz gerçeklerinden uzak akılsız çocuklarımız konusunda bizi düşünmeye itmelidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.