islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3838
EURO
34,7943
ALTIN
2.406,54
BIST
10.179,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

MORG’TA ANNESİ TACİZ EDİLEN İNGİLİZ FUTBOLCU İNTİHAR ETTİ

MORG’TA ANNESİ TACİZ EDİLEN İNGİLİZ FUTBOLCU İNTİHAR ETTİ
23 Haziran 2023 10:27
A+
A-

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim, insanların düşebileceği sapıklıkları geçmiş ümmetlerden örnekler vererek bizlere açıklar.

Günümüzde ise, bin beş yüz yıl önce yaşanan cahiliye olaylarını bile aratır cinsten sapıklıklar yaşanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda, İngiltere’de “Morg Canavarı” olarak bilinen David Fuller tarafından Morg da ölü kadınlara taciz olayı gündeme gelmişti.

Suçu sabit olan ve ömür boyu hapse mahkum olan David Fuller, şeytanın bile aklına gelmeyecek bu sapıklığının neticesinde, bir de ölüme sebebiyet verdi.

İngiliz genç futbolcu Jay Carr’ın, ölen annesine Morgta taciz yapıldığını öğrenince intihar etti.

HABER YORUM

Ahiret hayatını yok sayan ve sadece dünya hayatını önceleyen seküler hayatın, insanları nasıl bir sapıklığa düşürdüğünün önemli bir örneğidir David Fuller.

Bu sapığın müebbet hapis cezasın çarptırılmasını yeterli bir ceza olarak göremeyiz.

Bu tür sapıkların, kanaatimizce  bu dünyada aldığı oksijen bile fazladır. Ama maalesef ölüm cezası gerektiren bu çirkin fiile seküler hayatın verdiği ceza da budur.

İngiltere’de olan bu olay ile ilgilenmemizi garipseyenler olabilir. Ama önce bir insan olarak sonra da bir Müslüman olarak böyle bir sapıklığı yapanın, ölüm cezayla cezalandırılması gerektiğine; bizde de, ahiret inancı olmayan insanlar tarafından bu ve benzeri sapıklıkların olabileceği ve hatta olduğunu görebilmekteyiz.

Zaten yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim, Cinsel sapkınlıkları açıkça yasaklamış, genel manada da bu konularda bizleri şöyle uyarmıştır.

“İşte bunlar, hidayete karşılık sapıklığı satın almışlardır; fakat bu alış-verişleri bir yarar sağlamamış; hidayeti de bulmamışlardır.” (Bakara 16)

“Onlar, hidayete karşılık sapıklığı, bağışlanmaya karşılık azabı satın almışlardır” (Bakara 175)

MİRATHABER.COM

Kur’an-ı Kerim    Morg Canavarı       David Fuller      Jay Carr

LONDRA’DA POLİS DE TACİZCİ

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.