Gündem

MOSSAD’a Darbe: 7 Şüpheli Gözaltında

MOSSAD‘a Darbe: 7 Şüpheli Gözaltında…  MİT ve İstanbul Emniyeti Ortak Operasyonuyla MOSSAD’a Bilgi Satan 7 Şüpheli Gözaltına alındı.

MOSSAD’a Darbe: 7 Şüpheli Gözaltında.

                           MOSSAD

Operasyon Detayları: MİT ve İstanbul Emniyeti İşbirliğiyle Hareket Edildi

Milli İstihbarat Teşkilatı ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, MOSSAD’a bilgi satan 7 kişiyi yakalamak için ortak operasyon düzenledi.

Gözaltındakiler Arasında Kamu Personeli ve Özel Dedektif Bulunuyor

Operasyon sonucunda gözaltına alınanlardan biri, TV programlarına katılan eski bir kamu personeli ve özel dedektif olan Hamza Turhan Ayberk olarak tespit edildi.

MOSSAD’ın Eğittiği Dedektif: Kripto Paralar ve Gizli Haberleşme

Ayberk’in MOSSAD tarafından Belgrad’da eğitildiği ve ödemelerini kripto paralarla aldığı ortaya çıktı. Özel dedektif, MOSSAD’ın yönlendirmesiyle gizli haberleşme uygulamalarını kullanarak bilgi sızdırdı.

Tehdit ve Takip Faaliyetleri: Ayberk’in Hedefinde Kimler Var?

Ayberk, sadece bilgi sızdırmakla kalmayıp, tehdit ve takip faaliyetlerinde de bulundu. Hedeflerinin araçlarına takip cihazları yerleştirip MOSSAD’a konumlarını aktardığı belirlendi.

Haber Detayları:

Milli İstihbarat Teşkilatı ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği ortak operasyonla MOSSAD’a bilgi sızdırdığı belirlenen 7 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler arasında dikkat çeken isimlerden biri, eski kamu personeli ve özel dedektif Hamza Turhan Ayberk oldu.

Ayberk’in MOSSAD tarafından Belgrad’da eğitildiği ve özel ajanlar arasında “Victoria” kod adlı biriyle temasa geçtiği ortaya çıktı. Operasyon sonrasında Ayberk’in, gizli haberleşme uygulamalarını kullanarak ve kripto paralarla ödemeler alarak MOSSAD’a bilgi sızdırdığı belirlendi.

Gözaltına alınan kişiler arasında MOSSAD tarafından eğitilen özel dedektifin tehdit ve takip faaliyetlerine de giriştiği tespit edildi. Ayberk’in, hedeflerinin araçlarına takip cihazları yerleştirip MOSSAD’a konumlarını aktardığı, zaman zaman hedeflerini taciz ettiği ve tehditlerde bulunduğu öğrenildi.

Bu operasyon, Türk istihbaratının MOSSAD’ın casus ağını çökertme konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

HABER YORUM

Her şey affedilebilir ama vatana ihanet affedilemeyecek bir durumdur ve ağır cezalar içermelidir. İslam Fıkhına göre Vatana ihanet, tazir cezaları içine girmesi hasebiyle, devlet bu suçlara ölüm cezası bile verebilmektedir.

Mossad, İsrail’in istihbarat teşkilatıdır ve Siyonist İsrail’in Filistin topraklarında gerçekleştirdiği soykırım hepimizin malumudur. Gazze’de ve Batı Şeria’da gerçekleşen soykırımı gördükten sonra isteğimiz ve arzumuz, çıkarılacak kanunlar ile vatana ihanet suçu işleyenlerin ölümle cezalandırılmasıdır.

AB’ye gireceğiz diye AB uyum yasaları çerçevesinde kaldırılan ölüm cezasının yürürlüğe konulmasıyla, bu tür suçlarında azalacağı muhakkaktır. Eğer ortada bir suç varsa, bu suçu işleyenler bedelini ödemek durumunda olmalıdır. Hele ki bu suç vatana ihanet suçu ise…

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Recent Posts

  • Gündem

İNSANA İNSANDAN BAŞKA ZARAR VERECEK VARLIK YOKTUR

Yeryüzünde insana zarar vermek için harekette geçecek hiçbir varlık yoktur. Kasırgalar, hortumlar, seller, depremler bunlar…

2 saat ago
  • Gündem

Hamas Lideri Heniye Namazda Okuduğu Ayetler ile İsrail’e Ne Mesaj Verdi?

Hamas Lideri Heniye Namazda Okuduğu Ayetler ile İsrail'e Ne Mesaj Verdi? Hamas lideri İsmail Heniye’nin,…

2 saat ago
  • Gündem

BÜLENT ERSOY’A RAHMET’LE BAKMANIN BEREKETİ

Muhterem Ali Rıza Demircan Hocam “Bülent Ersoy’a İslam’ın Rahmet Penceresinden Bakmak” başlıklı yazınız bana Kanal…

3 saat ago
  • Makale

Kalk Selahaddin, Biz Yine Geldik!

Kalk Selahaddin, Biz Yine Geldik! 1917 yılında Şam’a giren İngiliz komutan Edmund Allenby, doğruca Selahaddin…

3 saat ago
  • Gündem

Stockholm Üniversitesi Öğrencileri İsrail ile ilişkilerin Kesilmesi İçin Harekete Geçti!

Stockholm Üniversitesi öğrencileri İsrail ile ilişkilerin kesilmesi için eylem başlattı.. İsveç'in Stockholm Üniversitesi'ndeki öğrenciler, İsrail…

4 saat ago
  • Makale

BU İZLEDİĞİMİZ ANA HABERLER Mİ?

BU İZLEDİĞİMİZ ANA HABERLER Mİ? Anne olduktan sonra hayatıma, izlediklerime, konuştuklarıma hatta yememe içmeme çok…

4 saat ago