islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5125
EURO
34,8747
ALTIN
2.440,45
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

MOSSAD’a Darbe: 7 Şüpheli Gözaltında

MOSSAD’a Darbe: 7 Şüpheli Gözaltında
5 Mart 2024 14:00
A+
A-

MOSSAD‘a Darbe: 7 Şüpheli Gözaltında…  MİT ve İstanbul Emniyeti Ortak Operasyonuyla MOSSAD’a Bilgi Satan 7 Şüpheli Gözaltına alındı.

MOSSAD’a Darbe: 7 Şüpheli Gözaltında.

                           MOSSAD

 Operasyon Detayları: MİT ve İstanbul Emniyeti İşbirliğiyle Hareket Edildi

Milli İstihbarat Teşkilatı ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, MOSSAD’a bilgi satan 7 kişiyi yakalamak için ortak operasyon düzenledi.

 Gözaltındakiler Arasında Kamu Personeli ve Özel Dedektif Bulunuyor

Operasyon sonucunda gözaltına alınanlardan biri, TV programlarına katılan eski bir kamu personeli ve özel dedektif olan Hamza Turhan Ayberk olarak tespit edildi.

MOSSAD’ın Eğittiği Dedektif: Kripto Paralar ve Gizli Haberleşme

Ayberk’in MOSSAD tarafından Belgrad’da eğitildiği ve ödemelerini kripto paralarla aldığı ortaya çıktı. Özel dedektif, MOSSAD’ın yönlendirmesiyle gizli haberleşme uygulamalarını kullanarak bilgi sızdırdı.

 Tehdit ve Takip Faaliyetleri: Ayberk’in Hedefinde Kimler Var?

Ayberk, sadece bilgi sızdırmakla kalmayıp, tehdit ve takip faaliyetlerinde de bulundu. Hedeflerinin araçlarına takip cihazları yerleştirip MOSSAD’a konumlarını aktardığı belirlendi.

Haber Detayları:

Milli İstihbarat Teşkilatı ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği ortak operasyonla MOSSAD’a bilgi sızdırdığı belirlenen 7 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler arasında dikkat çeken isimlerden biri, eski kamu personeli ve özel dedektif Hamza Turhan Ayberk oldu.

Ayberk’in MOSSAD tarafından Belgrad’da eğitildiği ve özel ajanlar arasında “Victoria” kod adlı biriyle temasa geçtiği ortaya çıktı. Operasyon sonrasında Ayberk’in, gizli haberleşme uygulamalarını kullanarak ve kripto paralarla ödemeler alarak MOSSAD’a bilgi sızdırdığı belirlendi.

Gözaltına alınan kişiler arasında MOSSAD tarafından eğitilen özel dedektifin tehdit ve takip faaliyetlerine de giriştiği tespit edildi. Ayberk’in, hedeflerinin araçlarına takip cihazları yerleştirip MOSSAD’a konumlarını aktardığı, zaman zaman hedeflerini taciz ettiği ve tehditlerde bulunduğu öğrenildi.

Bu operasyon, Türk istihbaratının MOSSAD’ın casus ağını çökertme konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

HABER YORUM

Her şey affedilebilir ama vatana ihanet affedilemeyecek bir durumdur ve ağır cezalar içermelidir. İslam Fıkhına göre Vatana ihanet, tazir cezaları içine girmesi hasebiyle, devlet bu suçlara ölüm cezası bile verebilmektedir.

Mossad, İsrail’in istihbarat teşkilatıdır ve Siyonist İsrail’in Filistin topraklarında gerçekleştirdiği soykırım hepimizin malumudur. Gazze’de ve Batı Şeria’da gerçekleşen soykırımı gördükten sonra isteğimiz ve arzumuz, çıkarılacak kanunlar ile vatana ihanet suçu işleyenlerin ölümle cezalandırılmasıdır.

AB’ye gireceğiz diye AB uyum yasaları çerçevesinde kaldırılan ölüm cezasının yürürlüğe konulmasıyla, bu tür suçlarında azalacağı muhakkaktır. Eğer ortada bir suç varsa, bu suçu işleyenler bedelini ödemek durumunda olmalıdır. Hele ki bu suç vatana ihanet suçu ise…

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.