islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4018
EURO
34,7587
ALTIN
2.435,21
BIST
9.996,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

MUCİZE(!) HEYKEL YIKILMAMIŞMIŞ

MUCİZE(!) HEYKEL YIKILMAMIŞMIŞ
25 Şubat 2023 11:23
A+
A-

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Adıyaman’da Atatürk heykelinin önünde bir video çekerek sosyal medyada paylaştı.

Kaya videosunda “Fay hattı buraya kadar gelmiş Atatürk’ü yıkamamış. Deprem bile Atatürk’ü yıkamamış, uğraşmayın!” mesajıyla, Kemalizm’e ve heykellere kendince kutsiyet atfetti.

Adıyaman’da, depremzedelere nasıl yardım edebilirim sorusuna cevap araması gereken Yıldırım Kaya’nın, sosyal medyadan paylaştığı bu video tepkilere neden oldu.

HABER YORUM

Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen dört büyük depremden 11 ilimiz etkilendi ve büyük kayıplar yaşandı.

Şu anda bölgede acı ve elem içinde olan halkımızın yaraları sarılmaya çalışılırken, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’nın Atatürk büstlerinin peşine düşmesi, yıkılmayan Atatürk heykellerine mucize(!) gibi tanımlamalarla kutsiyet atfetmeye çalışması, akıl karı işler değildir.

Dine ve dini motif taşıyan her şeye karşı olan ve eleştiren Kemalist düşüncenin, yıkılmayan Atatürk heykellerinin önünde “Bakın bu bir mucize” demenin, depremzede vatandaşlarımıza hiçbir faydası yoktur. Zira her köşe başına diktiğiniz büstlerden bir ya da bir kaçının yıkılmaması kadar doğal bir şey de yoktur.

Eğer Yıldırım Kaya ve Kemalist düşünceye sahip olanlar mucize arıyorlarsa, onlara hatırlatalım ki “en büyük mucize Kur’an-ı Kerimdir

Gelin hadi madem mucize arıyorsunuz, o en büyük mucize olan Kur’an-ı Kerim’in ahkâmıyla hükmetmeye var mısınız?

“????”

Gelişen olaylara İslami Bakışın adresi MİRATHABER.COM

ANAHTAR KELİMELER: MUCİZE   YILDIRIM KAYA   KEMALİST

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.