islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

MUHAMMED DAHLAN ABD DESTEĞİYLE FİLİSTİN BAŞKANI OLMAK İSTİYOR

MUHAMMED DAHLAN ABD DESTEĞİYLE FİLİSTİN BAŞKANI OLMAK İSTİYOR
29 Kasım 2023 11:09
A+
A-

İsrail Hamas arasındaki ateşkes sürerken ve esir takasları yapılırken, ABD, Muhammed Dahlan’ı yeniden sahaya sürdü.

ABD desteğiyle Filistin’in başına geçmek isteyen Dahlan, Katar’ın başkenti Doha’da Hamas yetkilileri ile görüştü. Hamas yetkililerinin ise  görüşmede kırmızı çizgilerini çizerek, “Gazze, Batı Şeria ve Kudüs’ü kapsayacak bağımsız bir Filistin devleti” koşuluyla, kimseye hayır demeyeceklerini ilettikleri bildiriliyor.

Hamas’ın bu cevabını ise ABD “ Hamas’ın el yükselttiği ve kendilerini oyaladığı” şeklinde yorumladığı belirtiliyor.

Muhammed Dahlan 15 Temmuz’a karıştı

Muhammed Dahlan’ın, Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) yakınlığı ve Arap baharı döneminde iç çatışmalar ve darbelerle anılması, Türkiye de 15 Temmuz darbe girişimine desteği nedeniyle hakkında dava açılmış olması, Dahlan’ın üzerinde ki soru işaretlerini çoğaltıyor.

HABER YORUM

Siyonist ve Katil İsrail’in 7 Ekim’de Gazze’yi bombalamaya başlamasının ardından gelişen olayları hepimiz biliyoruz. ABD Gazze önüne savaş gemilerini göndermiş ve İsrail’e tam desteğini sunarak, Afganistan, Irak ve Suriye’de olduğu gibi caniliğini bir kez daha ortaya koymuştu.

On binlerce km öteden gelen ABD’nin ve buna bağlı olarak Batı ülkelerinin, Gazze üzerinde ki hain planlarını görmemek ya da görememek safdillikten öte bir şey olacaktır.

Gazze’de ve Akdeniz bölgesinde ki Doğalgaz rezervlerine çöreklenmeyi düşünen ABD ve Batı’nın, Muhammed Dahlan kartını ortaya sürmesi, bu hain planı deşifre eder mahiyettedir.

Öldürmeyi ve de ardından sömürmeyi iyi bilen ABD ve avenesinin, şimdi de Gazze olayında Muhammed Dahlan kartını açması, Siyonist düşüncenin ve Haçlı zihniyetinin büyük oyunlarının bir parçasıdır.

Burada önemli olan soru şudur:

“İslam alemi bu büyük oyunun farkında mıdır ya da ne zaman farkına varacaktır?”

MİRAT HABER

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.