islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5066
EURO
34,8118
ALTIN
2.485,81
BIST
9.549,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

“Ne Yapabilirim” Diyerek Yardım İstedi! Sosyal Medyada ‘850 Euro’ Tartışması

“Ne Yapabilirim” Diyerek Yardım İstedi! Sosyal Medyada ‘850 Euro’ Tartışması
15 Temmuz 2022 10:10
A+
A-

Atran konut fiyatlrı ev sahipleri ve kiracıları sürekli karşı karşıya getirirken yaşanan son gelişme sosyal medyayı ikiye böldü. Ev sahibi-kiracı tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Evden çıkarılan kiracı, 850 euro verdiği depozitoyu güncel kurdan geri isteyince ev sahibi, eski kur fiyatından 3 bin lira yolladığını ancak bunu kiracının kabul etmediğini ifade etti. Kiracısı ile arasında yaşananları anlatan ev sahibinin “Ne yapabilirim?” diyerek yaptığı paylaşım sosyal medyayı ikiye böldü.

Sosyal medya ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan ‘850 Euro’ anlaşmazlığını konuşuyor. Bir ev sahibi, çıkardığı kiracısından depozito olarak aldığı 850 Euro karşılığında eski kurdan 3 bin TL gönderdiğini aktardı. Kiracısının bunu kabul etmediğini ve 17 bin TL istediğini ifade eden ev sahibi ‘Ne yapabilirim’ diyerek yardım istedi.

“Evden çıkardım diye böyle uğraştırıyor beni” diyen ev sahibi paylaşımında şunları ifade etti:

“Merhaba, benim 1 tane dairem var. Kiracım 8 yıldır oturuyor. Kirası 4 bin liraydı, bu sene 9 bin TL yapmak istedim enflasyondan ötürü. Adam 6 bin liradan fazla vermem dedi. Binbinr türlü uğraştım sonunda çıktı evden. Bundan zamanında 2 depozito almıştım ama euro olarak verdi. 850 Euro almıştım. Şimdi benden depozitoyu geri istiyor, hesabına 3 bin TL yolladım. Benden 17 bin TL vermemi istiyor. Ben de o zaman kur 3.5 liraydı hatta 10 lira fazla attım. Daha ne istiyorsın dedim, ban diyor ki şimdiki kurla at. Evden çıkardım diye böyle uğraştırıyor beni. Tamam 5 bin lira atayım dedim ona da yok diyor ne yapabilirim?”

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.