islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3742
EURO
34,7257
ALTIN
2.399,00
BIST
10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

NEDEN KAYBETTİKLERİNİ ANLAYAMAYAN CHP ZİHNİYETİ

NEDEN KAYBETTİKLERİNİ ANLAYAMAYAN CHP ZİHNİYETİ
30 Mayıs 2023 11:30
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs Pazar günü yapılan ikinci tur seçimlerinden sonra %52 oy alarak kazanmasını ve güven tazelemesini anlamaktan yoksun olduğu kadar hazmedemeyen insanların, halka hakaretleri devam ediyor.

Sosyal medya hesaplarından, klavye kahramanlığı yapan, yine aynı hesaplardan hükümet kurup hükümet yıkanlardan biri de CHP’ye yakınlığı ile bilinen Avukat Feyza Altun. Seçim akşamı sonuçlar açıklanınca ve Sayın Erdoğan’ın kazandığı belli olunca Feyza Altun, şu tweet’i paylaşmış.

Halkımızı küçük ve basit insanlar olarak gören ve de halkımızı kamplaştırıcı bir üslup ile yazılmış bu mesaj nedeniyle, Feyza Altun’u kınıyoruz.

HABER YORUM

Bir kere CHP’nin içinde yuvalanmış, kendilerini elit ve kendilerinden başka herkesi “bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam” olarak gören, milletimizin maneviyatına gericilik ve yobazlık olarak bakan insanların, artık toplumu sıktıklarını görüyoruz.

Bu mesaja tepki gösterenlere de, ifade özgürlüğünden dem vurup “duygularımı dile getirdim” diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışan Altun ve Altun gibi düşünenler yanlış yapmaktadır.

Madem demokrasiye inanıyor ve sandığa güveniyoruz, sandıktan çıkan milletin iradesine de saygılı olmak durumundayız. Benim tuttuğum parti kazanırsa demokrasi var, kazanamaz ise demokrasi yok anlayışı spastik bir anlayıştır.

Kabul etmeseniz de, sandıktan çıkan iradeyi eleştirmekle birlikte tebrik etmek, medeniyetin bir göstergesi olsa gerekir.

Biz inançlarımızdan kaynaklanan ve bize yol gösteren yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’den bir ayeti buraya almak istiyoruz. Kim bilir; ben, sen, o, biz, siz, onlar herkes ama herkes bu tür ayeti kerimelerden  ders çıkarmasını bilir.

“Ey mü’minler! Hepiniz birlikte Allah’ın ipine sımsıkı sarılın ve ayrılığa düşmeyin. Allah’ın size olan şu nimetini hatırlayın: Hani siz birbirinize düşmandınız; derken Allah kalplerinizi kaynaştırdı da O’nun bu nimeti sayesinde kardeş oldunuz. Ateşten bir çukurun tam kenarında idiniz, fakat Allah sizi oraya düşmekten kurtardı. Doğru yolu bulasınız diye, Allah size âyetlerini işte böyle açıklıyor.” (Ali İmran 103)

MİRATHABER.COM

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.