islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4828
EURO
34,8281
ALTIN
2.421,59
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Netanyahu’nun oğlundan Türkiye’yi Boykot Çağrısı

İsrail başbakanın oğlu Yair Netanyahu sosyal medya ağları üzerinden Türkiye’yi boykot etme çağrısında bulundu.

Netanyahu’nun oğlundan Türkiye’yi Boykot Çağrısı

İsrail başbakanın oğlu Yair Netanyahu sosyal medya ağları üzerinden Türkiye’yi boykot etme çağrısında bulundu.

Mirat Haber Ajansı

İsrail başbakanının oğlu bir kez daha sosyal ağları kullanarak İsrail’in apartheid politikalarına ve uygulamalarına göz yummayanlara karşı Siyonist nefreti yaydı. Benjamin Netanyahu’nun Oğlu Yair Netanyahu, İsrail güvenlik güçleri ve yasadışı yerleşimciler tarafından Kudüs’teki El Aksa camisine yapılan son saldırıları protesto etmek için Twitter’ı kullanan birçok Türk’e yanıt olarak yazdı. Yair, son günlerde İsrail’in ve Yahudi halkının yok edilmesi çağrısında bulunan Türklerden, binlerce cevap aldığını açıkladı. Devam etti ve hala Türkiye’ye tatile giden İsraillileri geri çekilmesini istedi. Ayrıca Kürdistan ve Kuzey Kıbrıs’ın Türkiye tarafından işgal edildiğini iddia eden başka bir twit yazdı.

Netanyahu’nun Oğlu’nun son haftalarda Filistin davasının gördüğü ilgiden tedirgin olması muhtemel. Dünyanın dört bir yanından sosyal medya kullanıcıları, özellikle Türkiye gibi Müslüman ülkelerden gelenler, İsrail askerlerinin ve yerleşimcilerin ailelerinin nesillerdir yaşadığı Şeyh Jarrah’ın Kudüs mahallesinde zorla tahliyelerle karşı karşıya kalan Filistinli ailelere saldırdığı videolarını paylaşıyor. El Aksa’da ibadet edenlere yönelik saldırılar, İsrail işgali altında acı çeken Filistinlilerin her gün katlanmalarını daha da artırdı. #SaveSheikh Jarrah hashtag’ini kullanan birçok ünlü, politikacı ve diğer varlıklı kişiler, İsraillilerin Filistinlilere uyguladığı adaletsizliği protesto etmek için Twitter, Facebook ve Instagram’a gitti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.