islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Netflix ABD Mahkemesinde Pedofiliden Yargılanıyor

Netflix ABD Mahkemesinde Pedofiliden Yargılanıyor

Mirat Haber Ajansı

Amerikan eyaleti Texas’ın milletvekilleri tartışmalı Netflix “Cuties” (Sevimli Küçükler) dizisini hedef alıyor ve yayın devini suçluyorlar. Texas 6. Seçim bölgesinden Milletvekili Matt Schaefer bugün iddianamenin bir kopyasını tweetledi. Houston’ın kuzeydoğusundaki Tyler İlçesi’ndeki mahkeme jürisi, Netflix’i Cuties dizisinde, giyinik veya kısmen giydirilmiş bir çocuğun kasık bölgesinin iffetsiz bir şekilde ve cinsel istek uyarmayı hedefleyerek sergilenmesi nedeniyle suçlamıştı. Geçen ay Teksas Senatörü Ted Cruz, “Cuties” üzerinden Netflix hakkında derinlemesine bir araştırma yapılmasını istedi.

Maïmouna Doucouré tarafından yazılan ve yönetilen “Cuties”, Paris’in yoksul bir banliyösünde gözlemci Müslüman ailesiyle yaşayan Amy (Fathia Youssouf) adlı 11 yaşındaki Senegalli bir göçmeni konu alıyor. Kız, ortaokulda açık saçık dans rutinleri koreografisi yapan, süslü üstler ve topuklu ayakkabılar giyen bir grup asi kızdan etkilenir. Küçük kızlar sürekli Kim Kardashian ve diyetler hakkında konuşuyorlar, cinsel tahrik edici danslar yapıyorlar, erkekler ve seksle ilgili şeyler hakkında kıkırdıyorlar. 2016 yılı Cumhuriyetçi Parti Başkan adaylığını son anda Trump’a kaybeden Ted Cruz, Başsavcı William Barr’a bir mektup göndererek, filmin “bir çocuğun göğsünü açığa çıkaran bir sahne de dahil olmak üzere, cinsel aktiviteleri taklit eden dans sahneleri yoluyla genç kızları cinselleştirdiğini” yazan bir suç duyurusu gönderdi. Cruz, Adalet Bakanlığı’nı, dahil olan herkes de dahil olmak üzere filmin prodüksiyonunu ve dağıtımını soruşturmaya çağırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.