islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

ÖĞRENCİLERİYLE LGBT BAYRAĞI ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

ÖĞRENCİLERİYLE LGBT BAYRAĞI ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
17 Haziran 2023 11:06
A+
A-

İstanbul Silivri’de bulunan Kavaklı ilkokulunda, bir öğretmen öğrencileriyle birlikte LGBT bayrağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

19 Milyon öğrencinin karne sevinci yaşadığı günde gerçekleşen  bu olay tepkilere neden olurken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilgili kişi hakkında soruşturma başlatıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Tekin Mesajında;

“Bu tür kötü örnekler kocaman yürekli öğretmenlerimizi de rencide ediyor. MEB ailesinin hukukunu korumak birinci vazifemiz. İlgili kişi hakkında yasal süreci başlattık.” İfadelerine yer verdi.

Kavaklı İlköğretim okulunda görev yapan Ahter Nur adlı sınıf öğretmeni, fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından yayınladı. Ahter Nur, velilerin ve okul müdürünün tepkisi üzerine ise paylaşımlarını kaldırdı.

HABER YORUM

LGBT sapıklığı milletimizin başına bela olmaya devam ediyor….

Bir gün kendini sanatçı zanneden şarkıcı takımı çıkıyor LGBT’yi savunuyor, ertesi günü kendini entelektüel olarak gören biri özgürlükler kılıfı içinde LGBT’ye özgürlük diye bağırıyor.

Çivisi çıktı dünyanın…

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in söylediği gibi böyle olaylar, eli öpülesi kocaman yürekli öğretmenlerimizi de rencide ediyor ve üzüyor.

Buradan bir kez daha hatırlatalım ki, çocuklarımız ve gençlerimiz üzerinde kimse “LGBT” operasyonu yapma hakkına sahip değildir. Bu özgürlük falan da değildir. Bu düpedüz LGBT dayatmasıdır.

Bilimsel veriler, lezbiyenlik, gey ve türevlerinin doğuştan gelen bir hastalık olmadığını, tam tersine insanların tercihi olduğunu ortaya koymaktadır. Evlatlarımıza, LGBT reklam ve kampanyalar ile dayatma yapmak ise tek kelimeyle ahlaksızlık ve terbiyesizliktir.

MİRATHABER.COM

LGBT   Yusuf Tekin

 

 

ETİKETLER: LGBT, Manşet, MEB, Yusuf Tekin