islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4643
EURO
34,7320
ALTIN
2.435,54
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Onlarca YPG-PKK üyesi Terörist Öldürüldü

Onlarca YPG-PKK üyesi Terörist Öldürüldü

PKK-YPG terör örgütünün Halep’in doğu kırsalındaki Menbiç kenti yakınlarındaki mevzilerinin Türk insansız hava araçlarıyla bombalanması sonucunda terörist cephesinden ağır kayıplar verildiği öğrenildi.

Kaynaklar, Türk insansız hava araçlarının Halep’in doğu kırsalındaki Sacur cephesinde PKK-YPG mevzilerini bombaladığını, 6 teröristin öldüğünü ve 11’inin de yaralandığını doğruladı.

SİHA’ların müdahalesi ile teröristlere ait ağır makineli tüfekler ve toplarla donatılmış 4 araç tamamen imha adildi. Bu operasyon çerçevesinde  Arap Muhsini cephesinde bulunan terör mevzilerine bir akın düzenlendi. Operasyonda birden çok teröristin öldüğü ve on civarında teröristin de yaralandığı belirtildi.

Bölgede bulunan muhabirlerden alınan bilgilere göre, Suriye Milli Ordusu ile TSK’nın teröristlere ait El-Tuhar köyünün kuzeyindeki askeri mevzilerini topçu ve füzelerle bombaladı.

Geçen hafta Suriye’nin kuzeydoğusundaki Haseke Valiliği’nde Türk insansız hava araçları tarafından düzenlenen bombalı saldırıda bir grup PKK-YPG mensubu terörist ölürken diğerlerinin de ağır yaralandığı açıklamnıştı.

Yerel kaynaklar, Haseke’nin kuzeyindeki el-Derbasiyah şehrine giden yolda bir terörist kamyoneti hedef alan bir Türk insansız hava aracının düzenlediği hava saldırısında 4 PKK-YPG’linin öldürüldüğünü doğruladı.

Haseke’nin kuzeyindeki Amuda kasabası çevresinde yine bir terör noktasını hedef alan Türk İHA’sının düzenlediği hava saldırısında yine bir terörist etkisiz hale getirilirken, 4 terörist de ağır yaralandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.