islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4642
EURO
34,8748
ALTIN
2.439,26
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Pakistan: 15 Kişi Bebeğe Tecavüzden Alındı

Pakistan: 15 Kişi Bebeğe Tecavüzden Alındı

Mirat Haber Ajansı

Pakistan’ı ayağa kaldıran vahşi olayda polis, 2 yaşındaki bir kıza tecavüz ve cinayetle ilgili olarak 15 kişiyi tutukladı. Müfettişler, şüphelilerin DNA testi sonuçlarını beklerken sorgulandıklarını söylediler. Kız kuzeybatıdaki Çarsadda kasabasındaki aile evinin önünde kaybolmuştu. Polis ertesi gün çocuğun parçalanmış cesedini yakındaki bir dağda buldu. Cuma günü yapılan otopsi, tecavüze uğradığını ve bıçaklanarak öldürüldüğünü ortaya çıkardı. Dava, Müslüman ülkede yaygın bir öfkeyi tetikledi.

Pakistan’daki bir dizi çocuk istismarı vakasındaki en son olay. Geçen ay, aynı bölgede genç bir çocuk altı yaşındaki bir kıza tecavüz etti ve onu öldürdü. Mart ayında Pakistan, ölüm cezasını çocuklara yönelik cinsel suçlulara olası bir ceza olarak belirledi. Söz konusu yasanın tanıtımı, 7 yaşındaki bir kızın tecavüz ve cinayetinin ardından 2018’de tecavüze uğradı ve öldürüldü. Ancak STK’lar, çocuklara yönelik cinsel suçları önlemek için çok az şey yaptığını söylüyor. Konuyla ilgili istatistiklere uyan bir yardım kuruluşu olan Sahil’e göre, 2020’nin ilk yarısında yaklaşık 1.500 çocuğa tecavüz edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.