islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Papa Françesko: Tanrı “LGBT Çocukları” Seviyor

Papa Françesko: Tanrı “LGBT Çocukları” Seviyor

Mirat Haber Ajansı

Papa Françesko ya da Roma Başpsikoposu Jorge Maria Bergoglio, LGBT yönelimli çocuklar konusunda, Tanrı’nın çocuklarını oldukları gibi sevdiğini ve kilisenin çocukları oldukları gibi, Tanrı’nın çocukları oldukları için sevdiklerini ifade etti. Bunu, L.G.B.T. olarak tanımlanan çocukların anne babası olan yaklaşık 40 İtalyan ebeveynle kısa bir görüşmede yaptı. Vatikan’daki San Damaso’nun Rönesans avlusunda seyircilerin ardından çocuklarını gösteren ebeveynler, Hıristiyanlar, aileleri ve kırsal işçilere LGBT’yle ilgili bilgi ve destek sağlayan ve bilgi veren İtalyan bir dernek olan Tenda di Gionata’nın (“Jonathan’ın Çadırı”) üyesiydi.

LGBT kadın eşcinsel, erkek eşcinsel, her iki cinse de yaklaşanlar ve cinsiyet değiştirenler anlamına geliyor. LGBT savunucuları burada genetik ve doğuştan cinsel arızalı insanları kullanarak, sapıklığın doğuştan olduğu, bunu önlemek ve bastırmanın mümkün olmadığını iddia ediyorlar. Oysa pek çok dindar Hristiyan, eşcinsellik ve sapıklığın, çoğu zaman sonradan edinilen bir alışkanlık olduğunu, ailede veya okullarda kazanılan bir travmayla başladığını savunuyorlar.

ETİKETLER: LGBT
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.