islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

PKK’NIN ELE BAŞLARI MİT’E Mİ ÇALIŞIYOR?

PKK’NIN ELE BAŞLARI MİT’E Mİ ÇALIŞIYOR?
17 Temmuz 2023 11:54
A+
A-

Önce, her gün bir benzerini okumaya başladığımız haberi okuyalım:

Terör örgütü PKK’nın 30 yıldan beri dağ kadrosunda yer alan üst düzey elebaşlarından Kandil Dağı sorumluları arasında yer alan Fehmi Öğmen, korumaları Mehmet Salih Çakal ve Ahmed Muhammed Ali ile birlikte MİT’in gerçekleştirdiği nokta hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi.”

MİT ESKİ MİT DEĞİL

Anlayabildiğimiz kadarıyla MİT dilediği kişiyi takibe alabiliyor ve  cezalandırabiliyor.

Ama isimlerini kamu oyunun iyi bildiği yıllanmış PKK üst yönetim kadrosuna bir türlü sıra gelmiyor. Oysa ki onlara dokunulması halinde örgüt inandırıcılığını daha erken yitirmez ve daha çabuk bitmez mi?

Hal böyle iken bilinen baş canilerle ilgili haberler bir türlü gelmiyor?

Gerçekten kesin bilgilere sahip değiliz ama merakımız bizi düşündürmüyor da değil.

Acaba gerçekler bizim görebildiğimiz gibi değil de  PKK başları olarak gördüklerimizin bir kısmı da MİT’in denetimi altında ve hizmetinde olmasın.

MİT’İN  HER YERDE OLMASI GEREKİR

MİT’in varlığı ve her yeri dinler ve gözler olması doğaldır. Olması gerekendir. Bütün mesele İslam karşıtlığına fırsat verilmemesidir. Yalnızca suçluların cezalandırılmasına ve  masumların korunmasına  özen gösterilmesidir. MİT’in bu günkü kadrolarından da bu beklenir.

MİT’IN VARLIĞI BİZİ RAHATSIZ ETMEZ

MİT’in varlığı ve adil çalışmaları  biz Müslümanları tedirgin etmez. Devlet MİT’i ile bize daha fazla yaklaşsın ki   bizi gerçek yerelliğimiz, fedakârlığımız,  İslam’ı önceleyişimizde ki samimiyetimizi ve ülkemizin gelişimini amaçladığımızı kavrayabilsin.

Kaldı ki MİT İslam’dan da, bizlerden de ilham alabilir. Almalıdır da.

 

MİT    PKK ELEBAŞLARI   İSLAM

 

Yorumlar
  1. Hakan dedi ki:

    Sebebi çok basit. Örgüt elebaslarini oldurursen yerine yenileri geçer yeni örgüt olur bütün istihbaratın çöp olur. Örgüt elebaşı in yerini öğrenip onunla irtibata geceni öldürüyorlar. İster istemez her yönetici tepeyle irtibata geçmek zorunda. Mesele bu kadar basit aslında.