islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4270
EURO
34,8315
ALTIN
2.440,67
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

San Francisco’nun Kalbinde Golden Gate’de İsrail Protestosu

San Francisco’nun Kalbinde Golden Gate’de İsrail Protestosu
16 Nisan 2024 11:42
A+
A-

San Francisco’nun Kalbinde Golden Gate köprüsünde  İsrail Protestosu

Filistin destekçisi göstericiler, İsrail’i protesto etmek amacıyla Golden Gate Köprüsü’nü trafiğe kapattı. Ellerinde “Dünyayı Gazze için durdurun” ve “Gazze’deki kuşatmayı kaldırın” yazılı dev posterler vardı.

İsrail’in Gazze Saldırılarına Karşı Sesler Yükseldi

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına dikkat çekmek amacıyla Filistin destekçisi göstericiler Golden Gate Köprüsünü kapattı. Bu olay, ABD’nin batı yakasında İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etme eğiliminin güçlendiğine işaret ediyor.

Filistin Destekçileri, Gazze Krizine Dikkat Çekmek İçin Köprüyü Kapattı

Golden Gate Köprüsü, sabah saatlerinde onlarca Filistin destekçisi göstericinin Gazze’ye destek gösterisine sahne oldu.  “Dünyayı Gazze için durdurun” ve “Gazze’deki kuşatmayı kaldırın” yazılı posterler taşıyan göstericiler, araçları durdurarak trafiği kapattı. Bu eylem, İsrail’in Gazze’de yaşanan insani krize karşı uluslararası toplumun duyarsızlığını protesto etmek amacıyla gerçekleşti.

Polis Müdahale Etti: Göstericilere Güvenlik Önlemleri Aldı

Göstericilerin köprüyü kapatmasının ardından polis, çevrede güvenlik önlemleri aldı ve göstericilere müdahalede bulundu. Havadan helikopterlerle görüntülenen gösteri, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Ancak, polisin müdahalesi sonucunda gösteri olaysız bir şekilde sona erdi ve köprüdeki trafik normale döndü.

İsrail’in Eylemleri Dünya Çapında Tepki Çekiyor

Bu protesto İsrail’in Gazze‘de sivillere yönelik saldırılarının dünya genelinde yarattığı tepkilerin bir yansımasıdır. Filistin destekçileri, İsrail’in Filistinlilere yönelik ihlallerini ve insan hakları ihlallerini protesto etmek için dünya çapında seslerini yükseltmeye devam ediyor. Bu olay, İsrail-Filistin çatışmasının uluslararası boyutta daha fazla dikkat çekmesine ve barışın sağlanması için baskıların artmasına yol açabilir.

HABER YORUM

7 Ekim 2023 tarihinden bu yana, insanlık tek yürek olmuş vaziyette Filistin’e destek veriyor ve İsrail’i protesto ediyor. Ancak nafile… Ülkelerin başında bulunan yöneticileri bırakın ikna edebilmeyi, seslerini bile duyurmada muvaffak olamıyorlar. Bu da bizlere gösteriyor ki Siyonist kafirler,  on yıllar içinde hazırladıkları planlarla ülkelerin yönetimlerini ellerine geçirmeyi başarmışlar. Ve yine anlaşılan o ki Siyonistler, Gazze haricinde bütün her yeri ele geçirmişler.

Müslümanlar, “Gevşemeyin, üzülmeyin, inanmışsanız, mutlaka siz en üstünsünüzdür.” (Âli İmran 139) ayeti kerimesini bile unutarak, Gazze’yi kendi haline bıraktılar…

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.