Gündem

SEÇİMLERDEN SONRA SOSYAL MEDYA TERBİYESİZLERİ

14 Mayıs seçimlerini kazasız belasız atlatmanın sevincini yaşarken, bir gurup kendini bilmezin sosyal medya paylaşımlarında depremzedelere yaptıkları hakaretler, vicdan sahibi insanları rahatsız etti.

İnsanlıktan nasibini alamamış bu troller, deprem bölgesinde  Millet ittifakı ve Kılıçdaroğlu’nun seçim hezimetini görünce, depremzedelere sosyal medya aracılığıyla küfürler etmeyi kendinde hak olarak gördü.

9 ŞEHİRDE ERDOĞAN ÖNDE

Deprem yaşayan on-bir ilin dokuzunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ipi önde göğüslemesini hazmedemeyen bazı zavallılar, zavallılıklarını sosyal medyada paylaşım yaparak dünyaya duyurmuş ve kendi ellerinle tescillemiş oldular.

Paylaşımlarıyla, küçük düşündüklerini ve beyinlerinin küçüklüğünü bir kez daha ortaya koyan bu patolojik vakalar, Sayın Kılıçdaroğlu’nun kendi memleketi Tunceli’de bile Milletvekili çıkaramayışını saklamak ve gizlemek istercesine, paylaşımlarıyla depremzedelere saldırdılar ve küfürler ettiler.

Böyle bir şeyi vicdanı olan hiç kimsenin kabul etmesi mümkün değildir. Depremden sonra herkesin yüreği yandı ve yaraların sarılması için seksen beş milyon insan seferber oldu. Bunu dillendirmek doğru değil ama bizler de gücümüz nispetinde yardımlarda bulunduk. Eğer bizim yardımlarımız, mesela Adana’ya ve CHP’li vatandaşlara gittiyse, analarının ak sütü gibi helal olsun.

İster deprem bölgesinde ister ülkemizin başka bölgesinde olan vatandaşlarımız, kendi hür iradeleriyle görüşlerini sandığa yansıtmışlardır. Bundan sonrası siyasilerimizin ukdesindedir. 28 Mayıs günü de milletimiz, bu konuda son noktayı koyacaktır. Verdiği karar herkesin başının tacı olmalıdır.

DEMEK Kİ MİLLETİMİZ SHOW YAPANLARI GÖRDÜ

Demek ki deprem yaşayan insanlarımız, depremden sonra bölgeye gelerek enkaz başında Show yapanlar ile samimi siyasetçileri birbirinden ayırt edebilecek basirete sahipmişler. Bizler de olaya bu açıdan bakıyoruz.

Şaban DOĞAN

Anahtar Kelimeler: Millet ittifakı      Kılıçdaroğlu    14 Mayıs  

 

 

 

 

Recent Posts

  • Gündem

OKUYUCULARIMIZDAN RİCAMIZ!

OKUYUCULARIMIZDAN RİCAMIZ! Gelişen olaylara İslami açıdan baktığımız ve yorum getirdiğimiz Mirat Haber Sitemiz, siz değerli…

12 saat ago
  • Gündem

SENATÖRLERİN YARGIYI TEHDİT VAHŞETİ

Sürekli yazıyoruz ve yazmaya da edeceğiz. İnsanları sürekli olarak insanlık çizgisinde tutacak, adalet ve erdemlere…

13 saat ago
  • Gündem

İsrail’in Refah’a Yönelik Soykırım Girişimi Paris ve Londra’da Protesto Edildi

İsrail'in Refah'a Yönelik Soykırım Girişimi Paris ve Londra'da Protesto Edildi Paris ve Londra sokakları, İsrail'in…

14 saat ago
  • Gündem

Filistin Asıllı İsveçli Şarkıcı, Eurovision Yarı Finalinde Kefiyeyle Sahne Aldı

Filistin Asıllı İsveçli Şarkıcı, Eurovision Yarı Finalinde Kefiyeyle Sahne Aldı Eurovision Şarkı Yarışması'nın ilk yarı…

16 saat ago
  • Gündem

Macklemore Filistin İçin Şarkı Yaptı Bizim Sanatçılarımız(!) Nerede?

Macklemore Filistin İçin Şarkısı Yaptı Bizim Sanatçılarımız(!) Nerede? Macklemore'dan Filistin İçin Destek Şarkısı: 'Hind's Hall'…

17 saat ago