islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

SEÇİMLERDEN SONRA SOSYAL MEDYA TERBİYESİZLERİ

SEÇİMLERDEN SONRA SOSYAL MEDYA TERBİYESİZLERİ
16 Mayıs 2023 11:30
A+
A-

14 Mayıs seçimlerini kazasız belasız atlatmanın sevincini yaşarken, bir gurup kendini bilmezin sosyal medya paylaşımlarında depremzedelere yaptıkları hakaretler, vicdan sahibi insanları rahatsız etti.

İnsanlıktan nasibini alamamış bu troller, deprem bölgesinde  Millet ittifakı ve Kılıçdaroğlu’nun seçim hezimetini görünce, depremzedelere sosyal medya aracılığıyla küfürler etmeyi kendinde hak olarak gördü.

9 ŞEHİRDE ERDOĞAN ÖNDE

Deprem yaşayan on-bir ilin dokuzunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ipi önde göğüslemesini hazmedemeyen bazı zavallılar, zavallılıklarını sosyal medyada paylaşım yaparak dünyaya duyurmuş ve kendi ellerinle tescillemiş oldular.

Paylaşımlarıyla, küçük düşündüklerini ve beyinlerinin küçüklüğünü bir kez daha ortaya koyan bu patolojik vakalar, Sayın Kılıçdaroğlu’nun kendi memleketi Tunceli’de bile Milletvekili çıkaramayışını saklamak ve gizlemek istercesine, paylaşımlarıyla depremzedelere saldırdılar ve küfürler ettiler.

Böyle bir şeyi vicdanı olan hiç kimsenin kabul etmesi mümkün değildir. Depremden sonra herkesin yüreği yandı ve yaraların sarılması için seksen beş milyon insan seferber oldu. Bunu dillendirmek doğru değil ama bizler de gücümüz nispetinde yardımlarda bulunduk. Eğer bizim yardımlarımız, mesela Adana’ya ve CHP’li vatandaşlara gittiyse, analarının ak sütü gibi helal olsun.

İster deprem bölgesinde ister ülkemizin başka bölgesinde olan vatandaşlarımız, kendi hür iradeleriyle görüşlerini sandığa yansıtmışlardır. Bundan sonrası siyasilerimizin ukdesindedir. 28 Mayıs günü de milletimiz, bu konuda son noktayı koyacaktır. Verdiği karar herkesin başının tacı olmalıdır.

DEMEK Kİ MİLLETİMİZ SHOW YAPANLARI GÖRDÜ

Demek ki deprem yaşayan insanlarımız, depremden sonra bölgeye gelerek enkaz başında Show yapanlar ile samimi siyasetçileri birbirinden ayırt edebilecek basirete sahipmişler. Bizler de olaya bu açıdan bakıyoruz.

Şaban DOĞAN

Anahtar Kelimeler: Millet ittifakı      Kılıçdaroğlu    14 Mayıs  

 

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.