islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4374
EURO
34,8362
ALTIN
2.447,29
BIST
9.885,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

SIRLAR DÜNYASI SUNUCUSU FETÖCÜ REHA YEPREM ŞU ANDA NEREDE?

SIRLAR DÜNYASI SUNUCUSU FETÖCÜ REHA YEPREM ŞU ANDA NEREDE?
9 Ocak 2023 10:08
A+
A-

Bir zamanlar Fetö’nün kanalı STV’de yayınlanan “Sırlar Dünyası” programının sunucu Reha Yeprem’in nerede olduğu merak konusuydu.

Fetö’nün kanalında İftar ve sahur programları da yapan Reha Yeprem’in şu anda nerede ve ne yaptığı ortaya çıktı.

15 Temmuz Fetö darbe girişiminden sonra, Reha Yeprem’de yurt dışına kaçan firariler arasında.

Reha Yeprem’in şu anda Almanya’da Türkiye düşmanı Cem Özdemir’in himayesinde olduğu ve Cem Özdemir’in organizasyonlarında görev aldığı öğrenildi.

Reha Yeprem  hala sosyal medyada Fetöcü paylaşımlarına devam ediyor.

HABER YORUM

Fetö terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, medya ayağı dahil bütün kodaman temsilcileri soluğu yurtdışında aldılar. Bunlardan birisi de o dönem Fetö  TV kanalı STV’de “Sırlar Dünyası” adlı programı yapan Reha Yeprem.

Reha Yeprem’in Almanya’ya kaçması ve oradan Fetö yanlısı paylaşımlara devam etmesi, tepkiyle karşılanıyor.

1970 yılından itibaren bilinçli ve programlı bir şekilde devletin kılcal damarlarına kadar sızan fetö terör örgütünün, bütün bunları yaparken dini kullanarak halkın gözünü boyaması gerekiyordu. Bunu yapabilmesi için de halkın ilgisini çekecek programlar yapması gerekiyordu. Zira sır ve gizemli olan şeyler insanların dikkatini fazlasıyla çekecekti. Bu sır diye addedilen şeyler din sosu ile de süslenince, maymuna bak maymuna misali olacak, diğer taraftan da kimseye çaktırmadan gizli emellere ulaşılacaktı.

Böyle önemli bir görev de sıradan bir kimseye verilemezdi. Halkın yakından tanıdığı bir manken ve  film artisti gerekliydi. İşte o dönem o isim Reha Yeprem oldu.

Sırlar Kapısı, Sırlar dünyası gibi isimlerle yapılan programlar sayesinde halk bir nevi hipnoza tabi tutuluyordu.

Doğru söylemek gerekirse Reha Yeprem’in bu programları başarıya ulaştı. O dönem izlenme rekorları kıran programlar oldular.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra ise fetö mensupları soluğu dışarıda alarak ihanetlerini perçinlemiş oldular.

Şaban Doğan

 

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.