islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Suriyeli Mülteci Çocuk Saldırısı Lübnan’ı Sarstı

Suriyeli Mülteci Çocuk Saldırısı Lübnan’ı Sarstı

Mirat Haber Ajansı

Lübnan’da, 13 yaşındaki Suriyeli mülteci bir çocuğa karşı iki yıllık bir dönemde meydana gelen tecavüz ve tacizlerden dolayı yedi kişi tutuklandı. Davada sekizinci şüpheli hala güvenlik görevlileri tarafından aranıyor. Sosyal medyada bir videonun viral hale gelmesinden sonra korkunç olay Haziran sonunda ortaya çıktı. Üst düzey bir yetkilinin oğlu da dahil olmak üzere üç Suriyeli genç tarafından filme çekilen sapık vahşette genç Suriyeli çocuk tecavüz ve işkence gördü. Videoda, üç genç, kaçmaya çalışırken çocuğu cinsel, sözel ve fiziksel olarak istismar ediyor.

Video, sekiz istismarcı arasında bir tartışma çıktıktan sonra çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve grupta bir iç çatışmaya neden oldu. Film, olayın geçtiği Lübnan’ın doğusundaki Hristiyan ağırlıklı Zahle kasabasında başsavcıyı faillere karşı dava açmaya ve tutuklanmalarına yol açtı. Lübnanlılar ve Suriyeliler sosyal medyaya öfkeyle tepki göstererek, yerel makamları faillere karşı hızlı bir cezai işlem başlatmaya çağırdı.

Babası Suriyeli ve annesi Lübnanlı olan genç çocuğun, iki yıl önce aileyi desteklemeye yardımcı olmak için meyve suyu barında çalışmaya başladığı bildirildi. O zaman istismar başladı. Annesi, çocuk korktuğu için yıllar boyunca maruz kaldığı fiziksel, cinsel ve sözlü tacizi açıklamadığını söylüyor. Video çevrimiçi olmasından beri, 13 yaşındaki istismar nedeniyle ortaya çıkan akıl sağlığı sorunlarına destek alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.