islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3836
EURO
34,7708
ALTIN
2.439,83
BIST
9.999,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

SUSURLUK BELEDİYESİNDEN LGBT’YE ÖDÜL

SUSURLUK BELEDİYESİNDEN LGBT’YE ÖDÜL
9 Eylül 2023 12:25
A+
A-

İyi Partili Balıkesir Susurluk Belediyesinden, LGBT’ye ödül niteliğinde bir karar çıktı.

İyi Partili Belediye, özel hayatını gizleme gereği duymayan ve LGBT Propagandası yapan Voleybolcu Ebrar Karakurt’un adını bir caddeye verme kararı aldı.

HABER YORUM

İyi Partili Susurluk Belediyesinin aldığı bu karara geçmeden önce, tekrar ifade edelim ki, kimsenin özel hayatıyla ilgilenmek gibi bir derdimiz yok. Ancak siz özel hayatınızı gizleme gereği duymuyor ve bunu reklamınız için teşhir ediyorsanız, orada LGBT destekçisi olma ve halkın ahlaki değerlerini hafife alma gibi spastik bir düşünceye sahipsiniz demektir. Toplumunda karşı çıktığı budur…

İyi Partili Susurluk belediyesine gelince, yerel seçimler yaklaşırken belediyenin aldığı bu kararın, halk ve hak nezdinde kabul görmeyeceği muhakkaktır.

LGBT konusunda Rusya ve Çin kadar bile olamayan Merkezi hükümetimizi de uyarmak istiyoruz. İstanbul Sözleşmesinden çıkmamıza rağmen, LGBT sapkınlığınla mücadele konusunda zafiyet göstererek mücadele ediyormuş gibi yapmak, bu konuda ki sorunlarımızı çözmediği gibi, sorunlarımızın katlanarak ve büyüyerek devam etmesine neden oluyor.

LGBT gibi bir sapıklığı engellemek adına, artık ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı, özellikle çocuklarımız ve gençlerimizin etkilendiği  bu hayasızca akın artık sonlandırılmalıdır.

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar
  1. Abdullah dedi ki:

    Allah c.c. bunların şerrinden biz inananları korusun. Hepsini cehenneme tepetaklak sürsün inşaallah.