islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4620
EURO
34,6892
ALTIN
2.434,88
BIST
9.909,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Terörist Sevgiliyle Fotoğrafı Çıkan HDP’Lİ Soruldu!

Terörist Sevgiliyle Fotoğrafı Çıkan HDP’Lİ Soruldu!
17 Ocak 2022 10:55
A+
A-

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nde gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröristle fotoğrafı çıkan HDP’li vekilin dokunulmazlığının kaldırılması için “Gerekli adımlar atıldı” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teröristle fotoğrafı çıkan HDP’li soruldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptığı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nde düzenlenen ”Darbeler ve Demokrasi Söyleşisi”nde gençlerle bir araya geldi. Demokrat Parti ve Menderes döneminin, Türkiye’nin demokrasi mücadelesinin en önemli kilometre taşlarından biri olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin sorularını yanıtladı.

TERÖRİST SEVGİLİSİYLE FOTOĞRAFI ÇIKAN HDP’Lİ SORULDU
Teröristle fotoğrafı çıkan HDP’li Semra Güzel’i soran kız öğrenci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Demokrasiye inanmış bir genç olarak demkrosinin simgesi olan Meclisimizde, terör kamplarına gitmiş, teröristlerle sevgili olmuş kişilerin yer almasını istemiyorum. Bu konuyla ilgili bir adım atılacak mı?” dedi.

“SÜRATLE DOKUNULMAZLIKLARININ KALDIRILMASIYLA İLGİLİ ADIMLAR ATILDI”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç kızın sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi: “Ne demek, sorulur mu bu?! Adımlarımızı attık zaten, biz bu parlamentoda bunları görmek istemiyoruz dedik ve hemen müracaatımızı yaptık. Ve şu anda da 14 kişi onunla beraber olan var. Ve süratle dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili adımlar atıldı. Hatta bu kişi -ismini anmamıza gerek yok- sözde milletvekili onun diğerlerinden dosyasını ayırıp bir an önce onunla ilgili adım atılsın diye de Meclis Başkanı ile bunu ayrıca konuştuk”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.