islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5246
EURO
34,7847
ALTIN
2.440,94
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

“The Good Club Secret Meeting”; İyiler Kulübü Gizli Toplantıları

“The Good Club Secret Meeting”; İyiler Kulübü Gizli Toplantıları
5 Ekim 2023 09:46
A+
A-

Görünen o ki; öjenist küresel şeytanlar kendi güvenliklerini sağlamak ve bunun içinde tek dünya devletini kurmak ve kolayca yönetmek için dünya nüfusunu azaltma hedeflerinden vazgeçmeyecekler.

Bu makalemizde; Küresel şeytanlar, dünya nüfusunu neden ve nasıl azaltmak istemektedirler sorularına cevaplar arayacağız.

Bir önceki Küresel Şeytanlar, Dünya Nüfusunu Neden Azaltmak İstemektedir başlıklı yazımın sonunda “ABD Ulusal Güvenlik Çalışması olan “Dünya Çapında Nüfus Artışının ABD Güvenlik ve Denizaşırı Çıkarları için Etkileri Planı” yeniden güncellenmiş olabilir mi? diye bir soru sormuş ve ortaya çıkan bir kaç gelişmeden örnekler vererek bölümü tamamlamıştım.

Hemen cevap vererek başlayayım; Tabii ki sık sık güncelliyorlar…

Hem de hiçbir taşın altını boş bırakmamak için azami çaba sarf ediyorlar. Hani derler ya “su uyur düşman uyumaz!” diye. Su uyur ama ne Şeytan nede ona hizmet eden Küresel şeytanlar uyumazlar. Ama o şeytani çetelerde uyumuyorlar artık. Dünya ve insanlık adına sözde hayırlı/iyi toplantılar sürdürüyorlar gibi görünseler de, aslında onlarda dünya nüfusunun büyüklüğünü azaltmak için toplantılar düzenleniyor.

Toplantılardan birinin adı da; “İyiler Kulübü Toplantıları” (“The Good Club”)

2009’a gidelim şimdi…

Tarih; 5 Mayıs 2009… Kendilerine hayırsever diyen (hatta ücreti mukabilince dedirten) şeytani çetelerden biri Manhattan’daki Rockefeller Üniversitesi rektörünün evinde kapalı kapılar ardında bir araya geldiler Bu “gizli” buluşma ise ultra öjenik Bill Gates tarafından desteklendi. Kendilerine “İyi Kulüp” adını verdiler. Katılımcılar arasında David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg, Medya devi Ted Turner, Oprah Winfrey, Bill Gates ve çok daha fazlası vardı. Kimilerine göre ise 11 kişiydiler…

Çok gizli toplantı ise kısa süre sonra ifşa oldu… Yapılan açıklamada ise; Bir araya gelmenin The Chronicle of Philanthropy dergisi tarafından organize edildiğini, dünyanın iyiliği için neler yapılacağının konuşulduğu bir sohbet olduğu, planlanmış bir gündemi olmadığı, içki içip sohbet edildiği ve bir sonrası için bir araya gelinmesi ile ilgili bir tarih belirlenmediği yönünde oldu.

Ancak milyarderlerin beyin fırtınası yaptığı bu gizli toplantısı daha fazla para ve güç elde etmek için insanlığa sorun çıkarmayıp, iyilik yapacaklarına kimse inanamazdı. Normalde bu insanlar iyi sebeplerden bahsetmekten mutluluk duyanlar olduğuna göre gizlemek için mutlaka bir sebepleri vardı.

Neden tüm bu gizlilik?

Times of London, “Dünya Nüfusunu Frenlemek İçin Milyarderler Kulübü Toplandı” başlığını atarak toplantıyı ifşa etmişti. Ancak; “çok gizli toplantıda tartışılan konuların sağlık, eğitim ve en tartışmalı olanın ise küresel nüfus artışını yavaşlatmayı içeriyor” diye yazdı. Devamında ise detaylandırarak; “Katılımcılar Gates’ten ipuçlarını alarak, aşırı nüfusun bir öncelik olduğu konusunda hemfikir oldular. Böylelikle de zenginlerin öjenik hayali yükseliyor” ifadelerine yer vermişti.

Mayıs 2009’daki o gizli toplantıdan sonra Bill Gates aşılama ile ilgili yaptığı Şubat 2010’da ki TED sunumunda “Eğer yeni aşılar, sağlık hizmetleri, üreme sağlığı hizmetleri konusunda gerçekten harika bir iş çıkarırsak, dünya nüfusunu %10 veya %15 oranında azaltabiliriz…” diyerek o gizli toplantıda nüfusun azaltılması konusunun konuşulduğunu doğrulamışta oldu bir bakıma. Ancak Gates’in ifadesindeki oranlara göre, o tarihteki Dünya nüfusunun 680 milyon ila 1 milyar arasında mutlak azaltılması anlamına gelmektedir. Bu gün ise dünya nüfusu 2010 dan çok daha fazladır.

Okuyucular içinde bu rakamı fazla abartılı bulanlar olup “yok canım o kadarda dememiştir” deme yanlışlığına düşmesinler diye de, ultra öjenik Gates’in o sözlerini içeren açıklamasını TED resmi sitesinden linkini paylaşıyorum. Oradan izleyebilirsiniz. Ancak alıntıladığımız sözlerinin geçtiği bölüm 4’üncü dakikadan sonra başlıyor. Dikkat çekici olan ise ultra öjenik Gates’in sunumunda verdiği rakamlara ilaveten “yeni aşılar” vurgusu yapmasıdır. (Ekranın sağında da dakika dakika konuşmasını okuyabilirsiniz)

https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/transcript#t-281283

Sonrasında neler oldu?

O dönemin Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Uluslararası Endişe Verici Halk Sağlığı Acil Durumu (PHEIC) ilan etti. Birkaç hafta sonra, “İyi Kulüp” sonradan büyük bir aldatmaca olduğu ortaya çıkan H1N1 Domuz Gribi Pandemisi zirvesinde bir araya geldi. Sonrasında milyonlarca insanın enfekte olacağını bunu önlemek içinde mutlaka aşı olunması gerektiği korkusu yaratıldı. İnsanlar daha klinik deneyleri tamamlanmış ve içeriği sır gibi saklanmış ve öjenist Gates tarafından cömertçe finanse edilerek laboratuvarlarda üretilmiş kimyasalla savılandılar.

Bitti mi? Tabi ki hayır!

Mayıs 2009’da “gizlice” bir araya gelen aynı öjenik şeytani çete, planlı Covid Pandemisi krizinden günümüze kadar şeytani çete oluşum merkezi olan, Dünya Ekonomik Formu’nun (WEF) insanlığı köleleştirmeyi amaçlayan Great Reset (Büyük Sıfırlaması) da dahil olmak üzere dünya çapında uygulanan insanlık aleyhine altın vuruşlara sebep olacak tüm projelerin tasarlanmasından tutun, hayata geçirilmesinde aktif olarak yer aldılar. Bundan sonra da yer almaya devam edebilirler.

Ancak bu bizlere asla korku ve endişe vermemelidir.

Çünkü insanlar yavaş yavaş uyanmaya ve yüksek sesle de itiraz etmeye başladıkları için bu günlerde bu şeytani çetenin moralleri oldukça bozuk. Bunları son günlerde gelişen birkaç örnek açıklamalarında görebiliriz.

İlk örnek; 2023 Dünya Ekonomik Formu (WEF) toplantısından;

Dünya Ekonomi Forumu’nun kuklası diyebileceğimiz danışmanlarından biri olan, Kamu Ekonomisi Profesörü Mariana Mazzucato şunları söyledi: ‘Tüm gezegeni aşılama girişimimiz başarısız oldu, iklim değişikliği, insanların anlayamayacağı kadar karmaşıktır, ancak yaklaşan su krizi, herkesin kabul edeceği bir şey olacaktır”

Ancak siz siz olun bakmayın onun bu hayallerine… Bu sefer öyle kolay olmaz. Kasıtlı olarak yaratmayı savunduğu su krizi herkesin kabul edeceği bir şey olmaz bu sefer. Çünkü su hayat olduğu için başarısızlıkla sonuçlanacaktır. Bu da iyice çaresizleştiklerini göstermesi açısından önemlidir. (o oturumu bu linkten izleyebilirsiniz- https://www.youtube.com/watch?v=1bw0gjFxu_w)

İkinci örnekte BM Genel Kurulu (UNGA) toplantısından;

BM Genel Sekreteri António Guterres’ın son UNGA toplantısında; ‘Bugün hedeflediklerimizden sadece %15’i yolunda gidiyor ve birçoğu da geriye gidiyor. Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini yenilginin pençesinden kurtarmak için acil bir küresel kurtarma planına ihtiyaç vardır. Ancak Gündem 2030 bir vaattir, garanti değildir. Bu vaat büyük bir tehlike altındadır. On yıllardır ilk kez, kalkınmadaki ilerleme tersine dönüyor…’ dedi. Genel Sekreterin Gündem 2030 dediği ise Great Reset olarak adlandırdıkları büyük sıfırlamadan başka bir şey değildir. (Konuşmasını bu linkten izleyebilirsiniz – https://www.youtube.com/watch?v=mUWov3Zy1bQ)

Gerçek dünyada ise farklı şeyler oluyor;

İsrail halkı 39. mitingini yaparak bu şeytani çeteye en fazla itiraz eden ülkelerin başında geliyor. Polonya halkı ise hükümetin DSÖ yanlısı sağlık politikalarına karşı muhalefetin çağrısıyla 1 milyon insan seliyle sokaklara dökülüp gösteriler yaptılar. Avrupa’da da gösteriler başlamak üzere. Türkiye’de ise 15 Ekim’de İstanbul Saraçhane meydanında “Büyük Uyanış” adıyla miting düzenlenecek.

Şunlar asla akıldan çıkarılmamalıdır.

Dünya çapında mitolojik varyant isimleri üretilerek gündemde tutulmaya çalışılan, covid aşıları projesi dünyanın nüfusunu azaltmaya kendilerini adamış olan öjenik küresel şeytanların ve onların çetelerinindir. Ülkemize gelirsek, tüm gözümüzün önünde canlı canlı cereyan eden gelişmeler ışığında millet olarak yapmamız gereken ise, tıpkı geçmişte olduğu gibi “covid19 geri dönüyor” diye felaket tellallığı yapanların akademik unvanlarına kanmamak, şöhretli isimlerin çağrılarına kanmamak ve güvenirliliğini yitiren medyanın medyatik isimlerinin yanı sıra, siyasilerinde bu yönde yapacakları propagandalarına kanmamaktır.

Esas olan çok daha tedbirli ve uyanık olmaktır.

Uyanık olduğumuz sürece hem Şeytanın hem de ona hizmet eden küresel şeytanların ve işbirlikçilerinin hilesi zayıftır.

Çünkü Allah’ın (c.c) bu yönde vaadi vardır.

Vesselam

SADİ ÖZGÜL

YAZARIN DİĞER YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

***

 

 

ETİKETLER: ÜSTMANŞET
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.