islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3310
EURO
34,6890
ALTIN
2.407,49
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Tiryakileri Üzen Haber! Fiyat Listesi Güncelleniyor

Tiryakileri Üzen Haber! Fiyat Listesi Güncelleniyor
11 Temmuz 2023 10:11
A+
A-

Vergilere yapılan artışla beraber sigara fiyatlarına da zam geldi. Buna göre dün akşam JTİ grubu sigaralara gelen zammın ardından bir fiyat artışı da PM grubunda yaşandı. İşte güncel sigara fiyatları…

Katma Değer Vergisi’ne (KDV) yapılan zam sonrasında pek çok kalemde olduğu gibi tütün ürünlerinde de fiyat artışları yaşandı. Geçtiğimiz ay sigara fiyatlarına gelen 5 TL’lik zam sonrası bugün bir kez daha fiyatlar güncellendi.

Dün akşam JTİ grubu sigaralara gelen zammın ardından bir fiyat artışı da PM grubunda yaşandı. Grubun en ucuz sigarası 42 TL’ye çıkarken, en pahalı sigarası ise 48 TL oldu.

ÜST ÜSTE ZAM 
Dün akşam JTİ grubu sigaralara gelen zamla birlikte grubun en ucuz sigarası 41 liraya, en pahalı sigarası ise 46 liraya çıktı. JTİ grubuna gelen zammın ardından bugünse PM grubunun fiyatları arttı.

EN UCUZU 42 LİRA OLDU
Zamla birlikte PM grubu sigaraların en ucuzu 42 TL’ye çıkarken, grubun en pahalı sigarası ise 48 TL oldu. Haberi Tekel Bayiler Yardımlaşma Derneği (TBY) Başkanı Erol Dündar duyurdu. Dündar Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Sigaraya ikinci büyük zam geldi” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER: Manşet, sigara zammı, Zam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.