islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3241
EURO
35,1067
ALTIN
2.300,79
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

”TOGG’UN ŞARJ MALİYETİ ÇOK ÇOK UCUZ!”

”TOGG’UN ŞARJ MALİYETİ ÇOK ÇOK UCUZ!”
12 Kasım 2022 11:37
A+
A-

Son dakika haberine göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Togg hakkında önemli açıklamalarda bulunarak şarj maliyetinin ucuz olduğunu  belirtti.

Togg’a ilişkin ve fiyatına dair açıklamalarda bulunan Bakan Varank, otomobilin seri üretiminin 29 Ekim 2022 tarihinde başlayacağını ifade etti.

Fiyatına dair ise “Rakip elektrikli otomobillere göre ucuz olacak” dedi.

Bu senenin sonuna kadar üretilen araçların teste gireceğini belirten Bakan Varank fabrikanın 2025 yılına kadar tam kapasite çalışacağını da ifade etti.

TOGG’DA YÜZDE 100 YENİLENEBİLİR ENERJİ!

Trugo’nun şarj cihazları ile ortalama bir bataryanın doluluk oranı 25 dakika içinde %80’e ulaşabilecek. Türkiye’deki bütün elektrikli araç kullanıcılarına açık olacak cihazlarda yüzde 100 yenilenebilir enerji kaynağı sertifikalı hizmet sağlanacak.

YATIRIMLAR SÜRÜYOR!

2023 yılının ilk çeyreğinde Togg, doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV’u banttan indirmeye hazırlanıyor. Elektrikli araç kullanıcılarına ise kesintisiz bir deneyim yaşatmak için devam ettirdiği çalışmalarda ilk şarj cihazlarının kurulumunu yapacağı noktayı da tespit etti.

ELEKTİRİKLİ ARAÇ KULLANICILARINA KESİNTİSİZ BİR DENEYİM YAŞATMAYA KARARLIYIZ

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hedefimize giden yolda geri sayım başlarken, ülkemizde uçtan uca elektrikli araçlarla seyahat etmeyi mümkün kılacak hızlı şarj cihazlarımızı da kurmaya başladık. İlk kurulum için önemli bir geçiş noktası olan ve pek çok şehirden ziyaretçi ağırlayan Bolu’yu tercih ettik. Bolu HighWay Dinlenme Tesisi’nde 180 kW ve 300 kW cihazlarla tüm elektrikli araç kullanıcılarına hizmet vermeye başlayacağız. Kullanıcılara kesintisiz bir deneyim yaşatmak konusunda kararlıyız. Togg araçları yola çıkmadan önce kullanıcıların şarj kaygısı yaşamayacağı düzeyde şarj istasyon ağımızı oluşturmuş olacağız. Bu öncü pozisyonumuzu ilerleyen yıllarda yapacağımız yatırımlarla da sürdüreceğiz.”

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.