islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5728
EURO
34,9054
ALTIN
2.440,46
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Hem İftiracı Hem Cinsel Sapkınlığı Savunana İBB’de İş Verilmiş

Hem İftiracı Hem Cinsel Sapkınlığı Savunana İBB’de İş Verilmiş

İBB’de, terör irtibatlı/iltisaklı kişiler dışında, Türk milletini “soykırımla” suçlayan isimlerin de görevlendirildiği ortaya çıkmaya devam ediyor. İBB İnanç Masası’nda görevli Fatma Yavuz’un, “Bu nasıl bir halk böyle?” diyerek Türk milletini ‘birden fazla kez soykırım yapmakla’ suçladığı sosyal medya paylaşımı tespit edildi.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) skandallar bitmiyor. Terör örgütleriyle bağlantılı birçok kişinin belediye bünyesinde farklı görevlere getirildikleri tespit edilmişti. Bunun dışında, Türkiye’yi “soykırımla” suçlayanlara da İBB’de iş verildiği ortaya çıktı.

HEM İSLAM SEMBOLÜ TAKIYOR, HEM DE CİNSEL SAPKINLIĞI SAVUNUYOR

Yavuz, aynı zamanda Allah ve Rasulünün kesin bir emirle yasakladığı ahlak dışı cinsel kimlik ve ilişkileri savunan İstanbul Sözleşmesi’nin de aşırı savunucularından olduğu görüldü. Twitter hesabında bu ahlaksız ve rezil sözleşmeyi savunan Yavuz’un, İslam’ın sembollerinden olan tesettür emaresi olan başörtüyü başına koyması ise ayrıca dikkat çekici bulunuyor.

TÜRK MİLLETİNİ HEDEF ALDI

İBB İnanç Masası biriminde çalışan Fatma Yavuz isimli kişinin, sosyal medya hesabından “Bu nasıl bir halk böyle? Bir halkın tarihinde en fazla bir, bilemedik iki soykırım olur, bu kadar acımasızca, periyodik nasıl katledilir insanlar? Anlayamıyorum gerçekten” sözleriyle Türk milletini soykırım yapmakla suçladığı paylaşımı yaptığı belirlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.