islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5292
EURO
34,9276
ALTIN
2.434,24
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Ukrayna’ya Bir Ayna Tutalım

Ukrayna’ya Bir Ayna Tutalım
23 Mart 2022 09:36
A+
A-

Ukrayna ve Zelensky ile ilgili bu yazıda değinilecek konular makul, dürüst ve orta zekalı herkesi ilgilendiriyor.

Bundan sonrada ülkemizin çıkarları için akılcı ve kalıcı bir pozisyon belirlenmelidir. Ukrayna Sovyet sisteminden (SSCB) ayrılınca SOROS’cu Yahudi asıllı bir mafya grubu yönetime çöreklendi. Alkolik Boris Yeltsin ve avanesi yönetiminde Rusya nasıl yağmalayıp, sıfırdan oligarklar türediyse, Ukrayna’da da aynısı gerçekleşti Sıfırdan oluşturulan yeni Yahudi oligarklar devlete ait her şeyi yağmaladılar.

Bu yağmalamalara Ukrayna halkının bir tepkisi olarak, Rusya yanlısı Viktor Yuşçenko ezici bir çoğunlukla seçimi kazanıp başkan oldu. Fakat sonrasında ise Soros maskeli, gerçekte ise MI6-CIA-MOSSAD destekli bir zehirleme suikastı tertip edildi. Suikast başarılı olmayınca bu seferde turuncu devrimle başkan Yuşçenko 2014 de devrildi ve Rusya’ya kaçtı.

Sonrasında Yahudi mafyası ve oligarkları tekrar devlet yönetimini ele geçirdiler. Devleti tekrar ele geçirmeleri sonrasında bir devleti gerçek devlet yapan yerli ve milli tüm kuralları değiştirildi.

Bunlara örnekler verelim;
Devlette görev almak için Ukrayna vatandaşı olmak şartı kaldırıldı. Buna göre başkan, bakanlar, meclis üyelerinin yabancı uyruklu olabileceği, Ukrayna uyruğuna geçmeden de bu görevlere seçilebileceği ve yürütebileceği hükme bağlandı. Başkana ise medyaya ağır sansür uygulamaları yapabilme, mahkemelere siyaseten müdahale edebilme ve meclisi feshetme yetkisi verildi.

Devleti tekrar ele geçiren Yahudi asıllı Ukraynalılar ve onların yarattığı en zengin 50 Ukrayna oligarkın toplam serveti, ülkedeki tüm gayri safi yıllık iç hasılanın (GSYİH) %85’ine eşit oldu!

İşte bu oligarklardan bazıları bu günlerde olası Rus işgali nedeniyle tansiyonun giderek arttığı Ukrayna’dan aileleriyle birlikte özel uçaklarıyla ülkeyi terk etmeye başladıklarını özellikle belirtmekte fayda var.

Başkan Zelenski ise, yönetimindeki rejim, sıcak çatışma öncesi ve sonrasında mülteci akınını kışkırttı. Ukraynalılar ise şehirlerden Rus ordusundan korktukları için değil, Zelenskiy rejimi tarafından zorla askere alınacaklarından korktukları için kaçıyorlar. Ayrıca Zelenskiy’e bağlı özel kuvvetler ve çeteler, binlerce kişinin başkentten ayrılmasına izin vermiyor onları canlı kalkan olarak tutuyorlar.

Rusya ise kendi ırkından ve aynı dinden olan sivillerin zarar görmemesi için olabildiğince stratejik davranıyor ve çok yavaş ilerliyor. Rus ordusu sivillerin zarar görmesini göze alarak ne pahasına olursa olsun Kiev’i almak isteseydi çoktan almış olur ve yüz binlerce sivil kayıpla şehir tamamen yakılıp yıkılmış olurdu.

Ukrayna devletini idare eden hemen hemen tüm üst yönetim kokain bağımlısıdır ve seks manyağıdır. Buna Başkan Zelensky de dahildir. Konuşma videolarını izlediğinizde yüz hareketlerinden kokain bağımlısı olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.

Arkasına ABD desteğini alan Zelensky’nin halkının değil, kendisini destekleyen emperyalist küreselci ABD’nin istediği gibi hareket eder mi bunu göreceğiz. Ancak Ukrayna’nın ABD derin devletine çalışan, CIA için eroin üreten bir uyuşturucu fabrikası haline geldiği devamlı yazılıp çiziliyor.

ABD’nin birçok ülkede olduğu gibi Zelensky rejiminin idare ettiği Ukrayna’da askeri amaçla yürüttükleri biyolojik silah faaliyetlerini de unutmamak gerekiyor. Ayrıca Ukrayna, insanlığın başına bela edilecek olan insan ve hayvan hücrelerini birleştirerek yapılan “kimera deneyleri” gerçekleştirilen biyolojik labratuvarlara sahip. Organ mafyası ve andrecrom için kaçırılan çocukların toplandığı 1 numaralı ülke olduğu da yazılıp konuşuluyor. Bu iddialar doğruysa organ sorunu yaşamadan uzun hayatlar sürmek isteyen Amerikan ve İngiliz seçkinleri/oligarkları için bir nimete dönüşmüştür Zelensky rejimi ve Ukrayna…

Nedir bu Andrecrom ?

Ünlülerin ölümsüzlük iksiri olarak tabir edilen ve kimyasal bir bileşen olan Adrenochrome vücutta salgılanan adrenalinin oksitlenmiş hali olarak biliniyor. Adrenochrome, milyarlarca dolar değerinde dünyanın en güçlü uyuşturucusu ve adrenalin türevi bir ilaç olarak da anlatılıyor.

Sosyal Medya da Adrenochrom’un, 0-9 yaş aralığındaki çocuklardan elde edildiği gibi korkunç iddialar da mevcut. Çocukların beyinlerinde üretilen bu maddeyi elde etmek için küçük çocukların kaçırılarak öldürüldüğü iddialar arasında. Bu iddiaların doğruluğu tam kanıtlanmasa da labratuvarlar da Andrecrom ölümsüzlük iksiri kimyasalının üretildiği biliniyor. Fiyatları ise 25 mg’ı 50 dolardan 129 dolar arasında değişen fiyatlarla satıyor.

Eğer bu kimyasal, iddia edildiği gibi organ ticareti yapan Ukrayna mafyası tarafından sağlanıyorsa ne kadar korkutucu değil mi?

İspatlanamayan korkutucu iddialar dışında kalan tüm gerçekler ise, sözde hür ama gerçekte ise Siyonist uşağı olan dünya medyası başta olmak üzere Türk medyası tarafından da hiç dile getirilmedi ve kınanmadı. Zelensky’in Ukrayna yönetimi batı ve Türk yönetimlerince dışlanmadığı gibi Ukrayna’da ortak İHA/SİHA üretimi yapılması için işbirliğine gidildi.

Bunları elbette duymamış olabilirsiniz.

Elbette birilerinin kulakları çınlayacak, yandaşlığın, yanaşmalığın, yalakalığın ve ırkçı emperyalizmin uşağı ve taşeronu olmanın keyfini yaşarken, kulaklarına kar suyu kaçacak. Gizli dinli/siyonist kripto kimlikli paralı askerlerin ve garsoniyerlerinin huzuru kaçacaktır.

Rusya Ukrayna savaşında açıktan olmasa da dolaylı yoldan Ukrayna’ya destek veren Avrupa ve diğer bölge devletlerinin yönetimlerinde de Ukrayna tipi yeni oligarklar oluşturanlar olması dikkat çekicidir elbette.

Gelelim diğer can alıcı soruya;
Avrupa ve bölge devletlerinde gerçek manada Ukrayna’yı desteklediklerine inanıyor musunuz yoksa?

İngiltere başta olmak üzere tüm emperyalist devletlerde gerçek manada demokrasi aşığı, hoşgörülü, insan haklarına ve insan yaşamına saygılı olduğunu sakın zannetmeyin.

Milli gelirden aldıkları payları ve hayat standartları yüksek olup zenginliğe doyuma ulaştıkları için medeniymiş gözükmektedirler aslında. Eğer bunları kaybederlerse siz o zaman görürdünüz ne kadar zalim gaddar ve vahşi olacaklarını.

Nasıl ki; güneyimizde Siyonist bir taşeron devlet kurulmasın diye ülke çıkarları için güvenlik amacıyla sınır ötesi harekat yaparak sıcak çatışmaya girdiysek, kabul edelim yada etmeyelim, Rusya’da kendi ülkesinin ve halkının batıdan gelecek bir askeri saldırıdan koruma güvenliği için stratejik sınır ötesi harekatı yapmaktadır.

Rusya haklı olarak 1997 de ABD ile yapılan anlaşmaya uymayan NATO’nun, kendisini kuşatmasına karşı çıkıyor. Aynı şekilde biz de ABD’nin güneyimizde kurmaya çalıştığı kukla bir Kürt devletine karşı çıkmıyor muyuz zaten!

Basit anlatımla;
Eskiden sizin olan babanızın sattığı yada terk etmek zorunda kaldığı yan ev, şer ocağı olduysa, ya evinizi satar başka yere göç edersiniz ya da şer ocağını başındakiyle birlikte temizlemek istersiniz.

Bu makaleden asla Amerika kötü Rusya iyidir, yada tam tersi gibi bir yaklaşım sonucu çıkarılmamalıdır. Asıl mesele bu iki süper güç arasındaki mücadelede bir seçim yapıpta aralarında sıkışıp kalmamaktır gayemiz.

Sadi Özgül

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.