islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

WhatsApp’ın 6 Yeni Özelliği

WhatsApp’ın 6 Yeni Özelliği
6 Nisan 2022 09:30
A+
A-

WhatsApp, her gün ortalama 7 milyar sesli mesaj gönderen kullanıcılara hizmet vermek için bir dizi yeni özellik sunuyor. WhatsApp, blogunda “Sesli mesajlar, insanların daha etkileyici konuşmalar yapmasını daha kolay ve hızlı hale getirdi” dedi ve “duygu veya heyecanı sesle göstermenin metinden daha doğal olduğunu” ekledi.

Çoğu durumda, sesli mesajlar platformda tercih edilen iletişim şeklidir. Ve burada ayrıntılı olarak açıklayacağımız 3 büyük değişiklik var.

Kanal Dışı Çalışma

Belirli bir kanalda sesli mesaj dinlemeye başlarsanız, o kanaldan ayrılabilir ve başka bir kanalda başka biriyle konuşabilirsiniz ve sesli mesaj arka planda çalmaya devam eder. Bu özellikle sesli not çok uzunsa ve aynı kanalda kalmak zorunda kalmadan WhatsApp’ı kullanmaya devam etmek istiyorsanız kullanışlıdır.

Kaydın Durdurulması ve Yeniden Başlatılması

Uzun zamandır beklenen bir diğer özellik ise, uzun bir mesaj kaydettiyseniz, kayıtları durdurma ve devam ettirme yeteneğidir, o zaman kesinlikle düşüncelerinizi bir kerede toplama ve kaydetme konusunda acı çekmişsinizdir.  Yeni güncelleme ile hazır olduğunuzda kaydı duraklatabilir ve devam ettirebilirsiniz.

Konuşma Ön izlemesi

Konuşma ön izlemesi de uzun zamandır beklenen başka bir özelliktir ve basittir: sesli mesajları göndermeden önce dinleyebilirsiniz. Bu size söylememek istediğiniz bir şey söyleyip söylemediğinizi görme veya ses kalitenizin yeterince iyi olup olmadığını kontrol etme şansı verir. Ve mesajın doğru olmadığına karar verirseniz, iptal edebilirsiniz.

Birincisi, Ses Dalgasını İzlemek

Bu, sesli mesajın dalga formunun kayıtta göründüğü ve mesajı daha kolay “takip etmenize” izin verdiği anlamına gelir.

İkincisi, Oynatmayı Hatırlama Yeteneği

Bu nedenle, sesli mesajı dinlerken durduysanız, bıraktığınız yerden daha sonra ona geri dönebilirsiniz.

Üçüncüsü, Sesli Mesajların Oynatılmasını Hızlandırma Yeteneğidir

İletilen mesajlar dahil. Normal hızın 1,5 katı veya iki katı üzerinde çalışacak seçenekleri seçebilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.