islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3425
EURO
34,8475
ALTIN
2.378,29
BIST
10.262,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YARDIMLARI DA İNSANLARIN ÖLMESİ VE ÖLDÜRÜLMESİ İÇİN

YARDIMLARI DA İNSANLARIN ÖLMESİ VE ÖLDÜRÜLMESİ İÇİN
22 Nisan 2024 10:08
A+
A-

Yüce Allah’ımız biz insanları en güzel kıvamda ama denemeye uğratacağı için çirkinliklere de bulaşabilecek şekilde yarattı ve bizim için İslam’ı hayat düzeni kıldı.

İslam ile insanlık çizgisini koruyamayacakların hayvanlık düzeyinin altına yuvarlanabileceklerini  bizzat yaratıcımız bildiriyor. Okuyalım:

“ Doğrusu biz, cinler ve insanlar arasından, kalpleri ve akılları olup da onlarla gerçeği kavramayan, gözleri olup da onlarla doğruları görmeyen, kulakları olup da onlarla hakikati işitmeyen nicelerini bu inatçı, önyargılı ve kibirli tavırlarından dolayı cehennemlik yapmışızdır. İşte onlar, inanç, ahlâk ve erdemlilikten yoksun olmaları yönüyle tıpkı hayvanlar gibidirler, hatta daha da aşağı… Çünkü bunlar, —hayvanların aksine— kendilerini hakikate ulaştıracak akıl ve idrak yeteneğine sahip oldukları hâlde özgür iradeleriyle inkâra saplanmışlardır. İşte gaflet bataklığında yüzenler bunlardır. “ (A’râf 179)

DÜNYA BELASINI BULACAK

Bir bilge alimimiz hayvanlık düzeyinin altına düşen insanlar  için şöyle der:

İnsanlık mademki Allah’ı hayata müdahale ettirmiyor, dünya belasını bulacak. İnsanlık mademki Allah her şeyi versin ama emir vermesin, yasak koymasın diyerek kendini ilahlaştırıyor, elbette belasını bulacak.

Belasını buluyor da. İnsanlığın huzuru mu kaldı?

Bu satırları yazmamızın sebebi Amerika’nın hayvanlık çizgisini de aratan son piçliği oldu.

Dünyanın en büyük borçlu ülkesi olan ve borç limitini artırmasaydı memurlarının maaşlarını  bile veremeyecek olan Amerika, Ukrayna’ya 61 ve İsrail’e  26 milyar dolarlık yardım gönderecek. Ama yardımlar altın cinsinden değil hatta karşılıksız basılabilen dolar cinsinden bile değil.

 YARDIMLAR İNSANLAIN ÖLMESİ VE ÖLDÜRMESİ İÇİN SİLAH

Yardımlar silah olarak yapılacak. Amaç Amerika silah sanayini desteklemek.  Gönderecekleri silahlarla devamını sağlayacakları savaşlarda ölecek Rus Ukraynalı ve Filistinli  insanlar, Amerika’ için dert  değil. Çünkü yönetimleri insan değil engerek.

En yetkili ağızlardan bu piçliklerini açığa vurmaktan da çekinmiyorlar.

ABD Temsilciler Meclisi başkanı … Mike Johnson’ın açıklaması şöyle:

Asker Göndereceğime Silah Veririm…

MİRATHABER.COM -YOUTUBE-

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.