islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

YENİDEN REFAH PARTİSİNİN HAYIRLI ATILIMI

YENİDEN REFAH PARTİSİNİN HAYIRLI ATILIMI
14 Mart 2023 14:30
A+
A-

Mademki ittifaklar Ülkemizin gündeminde. Hüdapar’ın,  Yeniden Refah Partisi’nin ve bizim teklifimiz olarak da Milli Yol Partisi’nin Cumhur ittifakına katılması gerekir. Doğru olan budur.

Adı geçen partilerin – hayırlara açık olan Cumhurbaşkanı’nın Hak doğrultuda elini güçlendirecek şekilde – şartlar ileri sürmeleri de doğaldır ve gereklidir.

Biz bu şartlı katılımların milletimizin hayrına olacağına inanıyoruz.
Yeniden Refah Partisinin 30 maddelik şartlarını ve bu arada 6284 sayılı yasanın tadili ile ilgili şartını da büyük bir hayır olarak görüyor ve destekliyoruz.

Kadın ve erkek cinsiyetini ret ile erkekler arası ve   kadınlar arası evlilikler dahil şiddete dayanmayan bütün haram cinsel aktiviteleri meşrulaştıran ve kurumsallaştırılmalarını amaçlayan İstanbul Sözleşmesinin kaynaklık yaptığı 6284 sayılı yasa da  iddiaların aksine aile yapımızı çökertmektedir.

İddiaya göre “6284 sayılı kanunun amacı şiddet gören ya da bu yönde bir tehdit altında bulunan kadın, çocuk, aile bireyi ve tek taraflı ısrarlı takip mağdurlarının korunması ve bu kişileri hedef alan şiddetin önlenmesi için alınacak önlemleri düzenlemektir. Kanun fiziksel şiddetin yanı sıra, ekonomik, psikolojik, cinsel şiddet gibi farklı şiddet türlerini de kapsamaktadır.”

İddialar böyle, ama yasa yoluyla çare olarak getirilenler aileyi tehdit etmektedir. Kadınlar korunurken aslında kadınlar da erkekler de mağdur edilmektedir. Üstelik kadınlara da ruhsal ve yasal şiddet uygulama/uygulatma yolları açılmaktadır. Bu arada çocuklar da yıkıma uğratılmaktadır. Yani kaş yapılırken göz çıkarılmaktadır.

Yeniden Refah Partisi’ni ileri sürdüğü şartlar sebebiyle tebrik ediyoruz.

 

 

ETİKETLER: Manşet