Gündem

YENİDEN REFAH PARTİSİNİN HAYIRLI ATILIMI

Mademki ittifaklar Ülkemizin gündeminde. Hüdapar’ın,  Yeniden Refah Partisi’nin ve bizim teklifimiz olarak da Milli Yol Partisi’nin Cumhur ittifakına katılması gerekir. Doğru olan budur.

Adı geçen partilerin – hayırlara açık olan Cumhurbaşkanı’nın Hak doğrultuda elini güçlendirecek şekilde – şartlar ileri sürmeleri de doğaldır ve gereklidir.

Biz bu şartlı katılımların milletimizin hayrına olacağına inanıyoruz.
Yeniden Refah Partisinin 30 maddelik şartlarını ve bu arada 6284 sayılı yasanın tadili ile ilgili şartını da büyük bir hayır olarak görüyor ve destekliyoruz.

Kadın ve erkek cinsiyetini ret ile erkekler arası ve   kadınlar arası evlilikler dahil şiddete dayanmayan bütün haram cinsel aktiviteleri meşrulaştıran ve kurumsallaştırılmalarını amaçlayan İstanbul Sözleşmesinin kaynaklık yaptığı 6284 sayılı yasa da  iddiaların aksine aile yapımızı çökertmektedir.

İddiaya göre “6284 sayılı kanunun amacı şiddet gören ya da bu yönde bir tehdit altında bulunan kadın, çocuk, aile bireyi ve tek taraflı ısrarlı takip mağdurlarının korunması ve bu kişileri hedef alan şiddetin önlenmesi için alınacak önlemleri düzenlemektir. Kanun fiziksel şiddetin yanı sıra, ekonomik, psikolojik, cinsel şiddet gibi farklı şiddet türlerini de kapsamaktadır.”

İddialar böyle, ama yasa yoluyla çare olarak getirilenler aileyi tehdit etmektedir. Kadınlar korunurken aslında kadınlar da erkekler de mağdur edilmektedir. Üstelik kadınlara da ruhsal ve yasal şiddet uygulama/uygulatma yolları açılmaktadır. Bu arada çocuklar da yıkıma uğratılmaktadır. Yani kaş yapılırken göz çıkarılmaktadır.

Yeniden Refah Partisi’ni ileri sürdüğü şartlar sebebiyle tebrik ediyoruz.

 

 

View Comments

Recent Posts

  • Makale

PEYGAMBER: RESUL, NEBİ

İlk bakışta “Peygamber”, “Resul” ve “Nebi” kelimelerinin aynı anlamı ifade eden eşanlamlı kelimeler olduğu düşünülmektedir.…

18 dakika ago
  • Makale

İNSAN PSİKOLOJİSİNİN ÖZÜ İRADEDİR

İNSAN PSİKOLOJİSİNİN ÖZÜ İRADEDİR İnsan psikolojisine ve toplum sosyolojisine en çok etki yapan hitap ve…

31 dakika ago
  • Makale

SENİ BUGÜN BAŞKA SEVİYORUM AMA SEN HANGİ GÜN İSTERSEN OKU

SENİ BUGÜN BAŞKA SEVİYORUM AMA SEN HANGİ GÜN İSTERSEN OKU Ben senin sevgili kaderinin neresiyim?…

23 saat ago
  • Makale

AHLÂK İSLAMÎ KURALLARDIR AHLÂKSIZ KİŞİ DİNDAR OLAMAZ

AHLÂK İSLAMÎ KURALLARDIR AHLÂKSIZ KİŞİ DİNDAR OLAMAZ! Yüksek mahkeme üyelerinden genç bir dostumuz sohbetimiz sırasında…

24 saat ago
  • Makale

KAYBETTİĞİMİZ GEÇMİŞİN FARKINDA MIYIZ?

Ülkemizde inançsız bir kesim Cumhuriyetin kuruluşundan buyana Osmanlı’ya azgın bir düşmanlık duygusuyla saldırmaktadır. Bunun neden…

1 gün ago
  • Gündem

Almanya’da Filistin Destekçisi Yasemin Acar’ın Dramı

Almanya'da Filistin Destekçisi Yasemin Acar'ın Dramı: Polisin Şiddeti ve Haksızlık Almanya'nın başkenti Berlin'de, Filistin'e destek…

2 gün ago