Gündem

ZEKERİYA YAPICIOĞLU GAZZE HAKKINDA KİTABIN ORTASINDAN KONUŞTU!

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu bugün düzenlenen basın toplantısında partisinin Filistin/Gazze vahşetiyle ilgili hazırlanan “Gazze Beyannamesi’ni açıkladı. Yapıcıoğlu konuşmasının başında, soru cevap bölümünde basın mensuplarından yerel seçimle ilgili soru sorulmamasını rica ederek, amaçlarını bu programda Gazze’de yaşanan insanlık vahşetine dikkat çekmek olduğunu hatırlattı.

Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Müslümanlar, Mescid-i Aksa konusunda, mutlaka bir araya gelmelidir. Fitneye prim vermemeliyiz. Bugün işgalci rejim zalimce hareket ediyorsa, bu Müslümanların dağınıklığından kaynaklanıyor. Biz Hür Dava Partisi olarak, bütün mecralarda, özgür Filistin için mücadele edeceğiz. Hamas konusu bize sık sık sorulmaktadır. Kısa ve net olarak diyoruz ki; Hamas, bir terör örgütü değildir. Terör örgütü olan, İsrail’dir” Açıklamasında bulundu.

Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kudüs Davası konusundaki etkinlikleri ve boykotları itibarsızlaştırma çabalarına karşın yapılan bu etkinliklerin ve eylemlerin çok önemli olduğu, Filistin Direnişine ciddi katkı sağladığı bilinciyle etkinliklerin dozu ve çeşitliliği arttırılarak devam ettirilmelidir” dedi. Yapıcıoğlu, konuşmasının devamında; Gazze konusunda gençleri, çocukları bilinçlendirmek gerekiyor. Filistin, Kudüs Davası bilincinin, eğitim müfredadında yer alması gerektiğine dikkat çekti.

MİRATHABER.COM -YOUTUBE-

Haber: Ziya Gündüz

Recent Posts

  • Gündem

İNSANA İNSANDAN BAŞKA ZARAR VERECEK VARLIK YOKTUR

Yeryüzünde insana zarar vermek için harekette geçecek hiçbir varlık yoktur. Kasırgalar, hortumlar, seller, depremler bunlar…

49 dakika ago
  • Gündem

Hamas Lideri Heniye Namazda Okuduğu Ayetler ile İsrail’e Ne Mesaj Verdi?

Hamas Lideri Heniye Namazda Okuduğu Ayetler ile İsrail'e Ne Mesaj Verdi? Hamas lideri İsmail Heniye’nin,…

1 saat ago
  • Gündem

BÜLENT ERSOY’A RAHMET’LE BAKMANIN BEREKETİ

Muhterem Ali Rıza Demircan Hocam “Bülent Ersoy’a İslam’ın Rahmet Penceresinden Bakmak” başlıklı yazınız bana Kanal…

2 saat ago
  • Makale

Kalk Selahaddin, Biz Yine Geldik!

Kalk Selahaddin, Biz Yine Geldik! 1917 yılında Şam’a giren İngiliz komutan Edmund Allenby, doğruca Selahaddin…

2 saat ago
  • Gündem

Stockholm Üniversitesi Öğrencileri İsrail ile ilişkilerin Kesilmesi İçin Harekete Geçti!

Stockholm Üniversitesi öğrencileri İsrail ile ilişkilerin kesilmesi için eylem başlattı.. İsveç'in Stockholm Üniversitesi'ndeki öğrenciler, İsrail…

3 saat ago
  • Makale

BU İZLEDİĞİMİZ ANA HABERLER Mİ?

BU İZLEDİĞİMİZ ANA HABERLER Mİ? Anne olduktan sonra hayatıma, izlediklerime, konuştuklarıma hatta yememe içmeme çok…

3 saat ago