islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4281
EURO
34,8137
ALTIN
2.430,47
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

ZEKERİYA YAPICIOĞLU GAZZE HAKKINDA KİTABIN ORTASINDAN KONUŞTU!

ZEKERİYA YAPICIOĞLU GAZZE HAKKINDA KİTABIN ORTASINDAN KONUŞTU!
2 Mart 2024 09:00
A+
A-

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu bugün düzenlenen basın toplantısında partisinin Filistin/Gazze vahşetiyle ilgili hazırlanan “Gazze Beyannamesi’ni açıkladı. Yapıcıoğlu konuşmasının başında, soru cevap bölümünde basın mensuplarından yerel seçimle ilgili soru sorulmamasını rica ederek, amaçlarını bu programda Gazze’de yaşanan insanlık vahşetine dikkat çekmek olduğunu hatırlattı.

Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Müslümanlar, Mescid-i Aksa konusunda, mutlaka bir araya gelmelidir. Fitneye prim vermemeliyiz. Bugün işgalci rejim zalimce hareket ediyorsa, bu Müslümanların dağınıklığından kaynaklanıyor. Biz Hür Dava Partisi olarak, bütün mecralarda, özgür Filistin için mücadele edeceğiz. Hamas konusu bize sık sık sorulmaktadır. Kısa ve net olarak diyoruz ki; Hamas, bir terör örgütü değildir. Terör örgütü olan, İsrail’dir” Açıklamasında bulundu.

Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kudüs Davası konusundaki etkinlikleri ve boykotları itibarsızlaştırma çabalarına karşın yapılan bu etkinliklerin ve eylemlerin çok önemli olduğu, Filistin Direnişine ciddi katkı sağladığı bilinciyle etkinliklerin dozu ve çeşitliliği arttırılarak devam ettirilmelidir” dedi. Yapıcıoğlu, konuşmasının devamında; Gazze konusunda gençleri, çocukları bilinçlendirmek gerekiyor. Filistin, Kudüs Davası bilincinin, eğitim müfredadında yer alması gerektiğine dikkat çekti.

MİRATHABER.COM -YOUTUBE-

Haber: Ziya Gündüz

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.