islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3799
EURO
34,7028
ALTIN
2.397,81
BIST
10.050,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

SİYONİZME KARŞI YAHUDİ DİRENİŞİ

SİYONİZME KARŞI YAHUDİ DİRENİŞİ
10 Ocak 2023 10:51
A+
A-

Anti-Siyonist Yahudiler, Kudüs’ün Ma-Şarim mahallesinde ellerinde Filistin bayraklarıyla Faşist İsrail yönetimini protesto ettiler.

Anti-Siyonist Yahudilerin ellerinde Filistin bayraklarıyla yaptığı bu yürüyüş faşist İsrail yönetimine meydan okuma olarak değerlendirildi.

Göstericiler, Ma-Şarim mahallesinde Filistin bayrağını indiren İsrail Polisine karşı tepkilerini dile getirdiler.

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, kamuda Filistin Bayrağı asılmasını yasaklamış, Arap vekillerin de Filistinli tutukluları ziyaretine kısıtlama getirmişti. Bu sebepledir ki İsrail yönetimine karşı Anti-Siyonist Yahudilerin bu yürüyüşü ve tepkisi anlamlı bulundu.

Ben Gvir, sosyal medya hesabından paylaşım yapmış, Filistin Bayraklarının indirilmesi için Polise talimat verdiğini ifade ederek “Tüm gücümüzle terör ve terör teşvikiyle mücadele edeceğiz” açıklaması yapmıştı.

HABER YORUM

Siyonist Bakan yaptığı paylaşımlarla Filistinlileri terörist göstermeye çalışsa da herkes kimin terörist olduğunu biliyor. Tarihi gerçekler, Filistin topraklarının da Filistin halkına ait olduğunu zaten ortaya koyuyor.

Yine o tarihin tozlu raflarında duran sayfalar, İsrail Devletinin 1948 yılında nasıl entrika ve oyunlarla kurulduğunu da yazıyor.

Yine o tarihin tozlu raflarında ki gerçekler; 1918-1933 yılları arasında Filistin’e göç eden Yahudi sayısının 100 bin de kaldığını, bu sayının devlet kurmak için yetersiz olduğunu ve Avrupa’da ki Yahudileri Filistin topraklarına göç etmeye zorlamak için bizzat Siyonist düşüncenin Avrupa’da Yahudi katliamı yaptığını ve böylece 1945 yılında göç eden Yahudi sayısının ancak 800 bin olduğunu da yazıyor.

Bu kadar entrikalarla kurulan ve Kudüs’ü kan ve gözyaşına boğan İsrail’in bir bakanının çıkarak Filistinlileri terörist ilan etmesi, hiç şüphesiz Siyonistlerin geçmişten gelen bir özelliği…

Ne yapılırsa yapılsın ve ne söylenirse söylensin İsrail Devleti bir terör devletidir… Tarihin tozlu raflarında duran gerçekler bunu söylemektedir. İşte bu gerçekleri Anti Siyonistler, Ma-Şarim mahallesinde Filistin bayraklarıyla bir kez daha bütün dünyaya göstermişlerdir.

Şaban DOĞAN

 

 

ETİKETLER: Manşet