islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’ÜN YOL HARİTASI  

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’ÜN YOL HARİTASI  
13 Nisan 2023 10:00
A+
A-

Türkiye kritik bir seçimin eşiğine geldi. 14 Mayıs tam bir yol ayırımıdır. Bir yol bizi; bağımsız, güçlü, yerli ve mili teknolojide zirve olan bir Türkiye’ye götürürken, diğer yol ise bizi;  batının güdümünde, eskiyi tekrar eden, terör örgütlerinin söz sahibi olduğu bir Türkiye’ye götürecek. Bu yol ayırımında ki doğru kararı, elbette ki aziz Türk Milleti verecektir.

Seçimler ilçeden, şehire, şehirden Hükümet olmaya giden bir yoldur.  Yani bir partinin İlçe Başkanları ve yönetimi ne kadar etkili çalışırsa, o parti Türkiye genelinde aynı şekilde etkili olur.  İşte Av. Akın İlhan, 2021 tarihinde buyana AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde sürüden bir siyasetçidir.  Göreve geldiğinde itibaren sanki yarın seçim olacakmış gibi ekibiyle birlikte seçim bilinci ile hareket etmektedir.

İlçeye gelen yeni aileleri, hastaları, yardıma muhtaçları, gençleri, yaşlıları, esnafları, okulları, vs. daima ziyaret etmektirler. Ayrıca unutulmuş olan komşuluk bilincini geliştirerek ve hatırlatarak buradan birlik beraberliğe bir köprü kuruyorlar.  Çekmeköy’ün caddelerini, sokaklarını sürekli gezerek vatandaşlarla hasbihâl edip dertlerini dinleyip çözüm üretme gayreti içerisindeler. Siyaset demek, çözüm üretmek demektir. Siyaset demek, hakikatin önündeki barikatları kaldırmak demektir.

Av. Akın İlhan,  Ak Parti Çekmeköy ilçe başkanlığına gelen vatandaşların sorunlarını da dinleyip onlarla ilgili yapılması gereken yol haritasını çizip sorunları giderme gayretindedir. Siyasette en önemli şey istişare yapmaktır. İstişareye açık olmak, gideğeniz yolu kısaltır. Vatandaşlarının derdine derman olmak, siyasetin olmazsa olmazıdır.

Ak Parti Çekmeköy, sahada oldukça aktif çalışmaktadır. Bunu sadece son bir iki ay için söylemiyorum. Genel anlamanda bu böyledir. Hemen hemen telefon ile bütün üyelerine ulaşmışlardır.   Ak Parti’den uzaklaşmış olanları, tekrar partiye çekerek çalışmaların içerisinde aktif olmalarını sağlamışlardır. Siyaset küçük dokunuşlarla, büyük iş yapma sanatıdır.

Av. Akın İlhan ve Ak Parti Üyeleri, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Hasan Turan ve Ebru Saraçoğlu birlikte seçim projelerini, Türkiye Yüzyılını kapı kapı dolaşarak anlatıyorlar. Bu seçimde insanların yüreklerine dokunanlar ve insanların yüreklerinde devrim yapanlar seçimi kazanırlar. İşte Ak Parti Çekmeköy Av. Akın İlhan yönetiminde bunu yapmamanın gayreti içerisindedir. Seçim kazanmak, insanların gönüllerini kazanmaktan geçer.  Siyaset, mutlu toplum inşa etme becerisidir.

Ak Parti Çekmeköy diyor ki; biz vatandaşlarımızı kurtlar sofrasına terk etmeyeceğiz.

Ak parti demek güven demektir. Ak parti demek Türkiye’nin Yeni Yüzyılı demektir. Ak parti demek, kalkınma demektir. Ak parti demek, gelecek demektir.

Saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ak Parti Çekmeköy yönetimi, bu istikrarlı çalışmalarının sonucu 14 Mayıs zaferi olacağını haykırıyor.

Sevgi ve dua ile.

Ziya Gündüz

 

ETİKETLER: ÜSTMANŞET
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.