islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5385
EURO
34,8782
ALTIN
2.431,80
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

ALKOLİKLER ORDUMUZDA TUVALET İŞÇİSİ BİLE OLAMAMALI!

ALKOLİKLER ORDUMUZDA TUVALET İŞÇİSİ BİLE OLAMAMALI!
5 Nisan 2023 10:55
A+
A-

ODA TV’de “Mehmetçik’e alkolmetre” başlığı altında yerici bir dille eleştirilen kanun teklifi aslında övgüye layık. Haberin özeti şöyle:

“Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Teklifi Meclis’e sunuldu.

Dün içki içmeyen “irticacı” diye terfi ettirilmiyordu bugün yeni yasa tasarısıyla içki içen terfi ettirilmeyecek.”

YORUMUMUZ 

Ülkemizde inançsız ve onurlu yaşam yoksunu belli kesimler İslam’ın emrettiklerine karşı çıktıkları gibi yasaklarına karşı çıkarlar.

Örneğin İslam alkollü içkileri yasaklıyor ya, onlar bu yasağa karşı çıkarlar. Oysa akıllı insanlarca bilindiği üzere alkollü içkiler, bütün şerlerin kaynağıdır.  Kavgaların cinayetlerin, trafik kazalarının ve aile içi şiddetin baş sebebidir.

İçki içmeyenlerin irtica suçlamasıyla terfi ettirilmemeleri tam bir aşağılık zulümdü. İçkiyi putlaştıran Kamâlistler ordumuzu babalarının çiftliği sandıkları için tam bir gericilik sergiliyorlardı.

Odatv’nin haberini okuyanlar, haberin veriliş biçiminden her alkol alanın terfi ettirilmeyeceğini anlayabilir. Keşke böyle olsaydı ama değil.

Terfi ettirilmeyecek olanlar kişisel ve ailevi onuru yanısıra ordumuzun itibarını koruyamayacak olan alkolik kişilerdir. Okuyalım:

{ Teklifte, “Gelirinin çok üstünde borçlanmaya düşkün olan ve borçlarını ödememeyi alışkanlık haline getirenlerin”, “Görevine, sosyal ve aile yaşantısına zarar verecek derecede menfaatine, içkiye, kumara düşkün olanlar veya TSK’nin, Jandarma Genel Komutanlığı’nın veya Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın itibarını sarsacak utanç verici veya toplumun genel ahlak yapısına aykırı fiillerde bulunanların” sözleşmeleri feshedilecek.}

Terfi ettirilmeyip sözleşmeleri feshedilecek olanlar bunlar.

Bunları savunacak ve orduda kalmalarını onaylayacak vatansever aydın bir insan düşünebilir mi? Ancak kara kara adamlar bunları savunabilir. Acı olan bu tiplerin ordumuz bünyesinde ve medyada hâlâ var olmalarıdır.

Alkolikler, şehitler ocağı ordumuzun tuvaletlerinde temizlik işçisi bile olamazlar. Olmamalıdır.

Bu sebeple yasa teklifini onaylıyor ve destekliyoruz.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.